1090970.jpg

15.6 illalla mökille, autossa matka sujui nukkuen, kunnes tulimme mutkaiselle osuudella. Oksennushan siinä tuli. Ihana riehua Sissin kanssa ulkona, kun on tilaa.

16.6 aamulenkillä kävimme katsomassa lehmiä. Eivät herättäneet suurta kiinnostusta. Sitten metsään jäljelle. 20 metriä, 6x nami,8x namiton, 7x nami, 5x namiton ja 7x nami. Alussa kova kiire, mutta pidin remmin kireällä. Se sai aikaan etujaloilla "uimisen". Kun tuli namiton kohta vauhti hiljeni ja nenä tarkkana eteenpäin. Keskellä keskittyminen hävisi.  En tehnyt mitään, pidin vain remmin lyhyellä. Omatoimisesti nenä laski maahan ja taas mentiin. Ei mikään huippu työskentely, mutta omaan osuuteeni olin tyytyväinen, että pystyin olemaan kommentoimatta  keskittymisen katoamista.

Päivällä leikittiin istu, maahan, paikalla, luokse tuloa ja noutoa oikealla nouto kapulalla. Palkaksi pääsi uimaan. Sissin perässä Kipi juoksi järveen eikä tajunnut uivansa, ennen kuin oli jo uinut pari metriä. Siinä kohtaa tuli kauhistus, mutta rantaan palattuaan lähti heti kepin perässä uudelleen syvemmälle. En edes koittanut uimaan asti saadakkaan.Kipi keksi itselleen  hauskan  ja rauhallisen paikan kenkätelineestä.