Tiistaina möykky ennallaan, joten tilasin Veteriin ajan. Keskiviikkona bussilla kaupunkiin. Nyt ei enää mitään jännittävää tässä tavassa matkustaa. Eläinlääkärillä meni edellisen asiakkaan kanssa pitkään, joten hoitaja otti Kipin tarkistukseen. Sanoi heti, että möykky vaikuttaa rokotuksesta tulleelta arpikudokselta. Siinä ei ole tulehdusta eikä se ole varrellinen. Seurataan. Ei maksa mitään. Kävelimme kaupungilla hetken. Pikku likka on tosi reipas, ei hätkähdä mitään. Kaikista avonaisista ovista olisi mennyt sisään ja kaikkia ihmisiä pitäisi tervehtiä.

Torstaina reenit Linnainmaan koululla. Tein Kipille jäljen, nyt 30 metriä pitkä. Alussa pystyin olemaan jo melkein pystyssä, mutta sitten vauhti alkoi  kiihtymään ja taas mentiin lyhyellä hihnalla ja lujasti vastaan pitäen. Viimeisessä askeleessa söi heti molemmat namit!

Sitten tein Sissin kanssa lyhennetyn kisan. Kyllä oli vanhus täpäkkänä, ihana tehdä pitkästä aikaa S:n kanssa tosi hommia.

Kaisa ja Succa tekivät oman reeninsä. Kohta jo niiden mentävä kisaamaan

Kipin kanssa päätin tehdä tunnarin oikeilla kapuloilla. Jätin K. istumaan viiden metrin päähän, kaadoin (vanhoja, keitettyjä) kapuloita kasaan ehkä kahdeksan ja laitoin oman niiden taakse 15 cm päähän. Palasin Kipin sivulle ja annoin käskyn. Lähti heti, haisteli rauhassa, ei nostellut muita vaan otti oman ja lähti tuomaan minulle. Riehu palkkaa!!!! Sitten teimme sivulle tulon pelkällä käskyllä, hienosti oikeaan paikkaan siitä paikalla istuminen. Kävelin n. 7 metriin, käännyin ja odotin 15 sek , palasin Kipin taakse ja sitten viereen. Tosi hieno! Ei ottanut häiriötä vaikka Succa  ja Mila haukkuivat. Sivulle tulo uusiksi ja paikalla makuu saman lailla. Yhtä hyvä. Tavallisella kapulalla nouto onnistui, mutta metallia ei suostunut nostamaanL  Tein sen Kaisan kapulalla jota Kipi kyllä lähti noutamaan, haistoi eikä nostanut. Vaikka hetsasin leikillä ei tuonut. Lopuksi vauhti luokse tulot.