9.9 illan pentu reenit siirretty! Käytiin aamulla Leinolan koululla. Kipi reenasi ensin paikalla makuuta -> 2min ja kävin pari kertaa piilossa, muuten hyvä, mutta lähelle lentänyt västäräkki sai Kipin nostamaan kyynärät irti maasta. Onneksi oli jo palaamassa sivulle ja pääsin huomauttamaan asiasta. Sitten paikalla istuminen n.1min ja piilossa käyden ilman ongelmia.

Sitten tunnaria. Keijo oli kotona hajustanut kapulat. Tein samoin mihin viimeksi lopetin. Täysin nouto!!  Lähetin hakemaan uudelleen -> nosteli montaa ja toi väärän. Siiryttiin nurmikolle. Häiriö kapulat lähellä omaa. Kipi haki kapulan, siis mikä vaan sattui kohdalle. Toiseen paikkaan yksi häiriö ja oma puolen metrin päässä. Haki väärän ( haistelemalla) eikä ymmärtänyt/ halusi pois tilanteesta eikä meinannut etsiä omaa. Kun haimme yhdessä oman ja kehuin koiraa se kävi muristen käsivarteeni kiinni. Puri lujaa. Turhautuminen sai sen raivoamaan

Vaihdettiin paikkaa ja kapuloita. Piiloon yksi häiriö ja oma puolen metrin päässä. Nyt Kipi haki hajulla, muttei uskaltanut tuoda vaan jäi hakemaan lisää. Ei kuitenkaan nostanut väärää!! Kyllä se tästä vielä tulee!