1092864.jpg

Seuraamisessa muutaman askeleen juttu sujuu hyvin. Samoin kaksi askelta oikeaan/vasempaan. Peruutusta olemme vähän koittaneet. Käännökset paikalla on myös työn alla. Pidemmällä matkalla tahtoo jätättää, lelu palkalla sujuu, mutta en halua vielä nostaa siinä viettiä.

Paikalla oloissa olen käynyt piilossa muutaman sekunnin, ei paineistu yksin ollessaan. Huugon kanssa alkoi kaula pidentyä ja nousi kyynärpäilleen, heti kun tulin näkyviin painui alas. Taakse paluussa joskus kääntää kyljelleen -> huomautus ja uudelleen ohitus saa pysymään oikeassa asennossa.

Liikkeestä maahan menoa harjoiteltu vähän. Kädellä ohjauksella toimii hyvin.

Liikkeestä seisomista olemme tehneet enemmän. Pari kertaa ensin namilla pysäyttäen ja sitten pelkällä käden heilautuksella. Täytyy häivyttää käsi merkki pois ja vahvistaa suullista käskyä.

Metalli noutoa koitin pitkästä aikaa. Nosti pienen harkinnan jälkeen ja toi lähellä. Uudelleen pyynnöstä nosti käsiin asti. Hampaiden puuttuminen oli siis syy miksi ei välillä tehnyt ollenkaan.

Tasamaa noudossa opettelussa sivulla pysyminen, kun heitto lähtee ja käskyn odottaminen.

Noudon loppua olemme tehneet paljon. Nyt alkaa markkinointi tuottaa tulosta. Kapula pysyy suussa käskyyn asti, mutta palautus on vielä hiukan väljä.

Pentu kurssi on käyty loppuun. Nyt siirrytään talviharjoitteluun Pirkkalan navetalle. Meillä on siellä omatoimi pentu ryhmä. Paikallaolo reenejä teemme Keijon &Huugon kanssa. Joskus saamme mukaan Lilin &Herinkin.