1074210.jpg

11.11 aamulla reenaamassa koulun kentällä. Yhteinen paikalla olo Sissi istuen ja Kipi maaten. Olin piilossa minuutin, ei ongelmia. Sitten kaukaa takaa kiersi koirakko jota Kipin piti kääntyä katsomaan. Asennon korjaus ja uudelleen piiloon. Nyt neiti kyllästyneenä tähän juttuun kääntyi lonkka makuuseen. Korjaaminen menikin sitten sähläykseksi. Lopulta onnistuin myös palaamaan takaa sivulle ja palkkaamaan.

Sitten tehtiin ALO liikkeet pallolla palkaten. Seuraaminen taluttimessa (kolmella nopeudella ja käännöksillä). Alussa pieni jätättäminen, mutta loppu hyvin. Taluttimetta sama, pientä käden tökkimistä palkan saamiseksi. Ei mitenkään häiritsevää, mutta täytyy muistaa tarkkailla.

Liikkeestä maahan meno; hieno.

Luoksetulo;  ho hoijaa!!  Vaikka ojensin jalan eteen, tulee neiti täydellä vauhdilla, joten oli pakko ottaa taka askel ettei juokse päin.

Liikkeestä seiso; hyvä. Hiukan vinossa seisominen.

Tasamaa nouto; hieno. Korvasi hypyn.

Sitten yritettiin hioa luoksetuloa. Kolmesta metristä ja murhaavalla äänellä kutsuttaessa oli vauhti hillitty eikä tullut törmäämistä.

Tehtiin l-tulon seiso pysäytyksiä pallolla. Heti mukana pallossa eli Kipi pysähtyi ja ryntäsi taakse pallolle. Ei ehkä olekaan täysi blondiJ

Liikkeestä seisominen uudelleen. Ei virhettä.

Ruutuun meno ilman, että kävin viemässä palloa (oli valmiina). Jo lähetys paikalla kuiskattu "mennäänkö ruutuun" sai neidin kohdistumaan oikeaan paikkaan. Jee jee. Toinen kerta heti perään ja pysäytys -> pallo. Hieno! Sitten veimme yhdessä pallon ruutuun ja lähetin todella kaukaa. Kipi laittoi korvat rullalle ja menoksi.

Otettiin vielä muutama pidä harjoitus. Suu on rauhallinen, mutta löysä. Muistuttelulla kapula ei pudonnut, kuin vasta käskyllä.

Reenattiin Sissin kanssa välillä, mikä sai neidin menettämään hermonsa täydellisesti. Piti käydä kertomassa, kuinka ollaan hiljaa ja odotellaan. Yritystä hillintään löytyi, mutta ei koko ajan voinut olla kommentoimatta.

Sitten Kipi pääsi vielä muistelemaan merkille menon. Heti ensimmäisellä kerralla pysäytys. Tosi hyvä! Ei epäröintiä ja hyvällä vauhdilla merkin taakse asti!! Sitten tietysti leikittiin merkki leikkiä.

Tehtiin  suora luoksetulo. Sata lasissa tietty, mutta jarrutus kaikilla neljällä tassulla niin, että kenttään jäi vanat ja lopulta törmäys. Nyt sentään oli yritystä pysähtyä. Kaukojen aikana kentälle ilmestyi kaksi koiraa, jotka leikkivät toisessa päässä kenttää. Puhkua piti, samoin ihmisille jotka kävelivät meidän ohi. Mörkökausi on tullut.

Pitää muistaa hakea häiriöitä!! Ja alkaa reenata liikkeen ohjaajan kanssa, että minä käsken mitä tehdään, eikä kuunnella muita. Tarkkailla palkan kerjäämistä kesken liikkeen! Kontaktin pysymistä on itse vaikea kokoajan huomata, vallankin, kun yrittää opettaa koiran seuraamaan pystyssä kulkevaa ohjaajaa.