18.11 Leinolan kentällä Lilin ja Qiran& Herin kanssa. Lili oli jo tehnyt Q. kanssa,joten Kipi sai aloittaa. Paikalla olo jäi tekemättä.
 Päätin, että teen ALO luokan liikkeet palkkaamatta ja Lili videoi suorituksen.

Seuraaminen kaikilla nopeuksilla ja pikku askelia;pientä epätarkkuutta ja hyppimistä käännöksissä. Muuten hyvä ja motivaatio korkealla!

Liikkeestä seiso; hyvin,keskiyytminen kääntyi Liliin, kun palasin ja sitten tassut liikkuivat mukana ohituksessa.

Luoksetulo; mitäpä siitä. Muuten hyvä, mutta loppu TÖRMÄYS!!

Liikkeestä maahan; tosi hyvä!

Tasamaa nouto pallolla; hyvin,pientä puremista paluun aikana,mutta muistuttamalla hyvä.

Sitten riehuttiin :)

Ruutuun pallo valmiiksi Kipin näkemättä. Lähetys paikalla kuiskasin:"Mennäänkö ruutuun" ja neiti koira kohdisti katseen oikeaan paikkaan. Hienosti meni. Heti perään uusi yritys, ei sitten mennytkään hyvin. Kipi kääntyi tarkistamaan, että se pallohan on sun kädessä,ei kai tartte mennä niin kauas. Uudella käskyllä meni kyllä ruutuun asti.Sitten vietiin yhdessä pallo ja nyt meno oli hieno. Lili vei motskarin, kun me leikimme pallolla ja tahallani näytin Kipille, että pallo on minulla. samanlainen lönköttely ja kääntyily eikä blondi edes nähnyt lelua, ennenkuin Lili kävi näyttämässä. Vielä kerran pallolla.

Sitten pari tasamaa noutoa ja pitämistä. Nyt kapula pysyi tiukemmin suussa. Jes! Onkohan tähän auttanut ruuan annon yhteydessä tehdyt metalli noudot!?

Merkillä kävi samoin, kun ruudussa.Kipi meni lönkötellen jos ei nähnyt lelun viemistä. Reenattava paljon lisää. Yllättävää ;)

Muutama kaukojen vaihto. Jopa "ylös" oli muistissa.

Heri ja Qira reenasivat jossakin välissä. En todellakaan tehnyt kaikkia putkeen. Vaikka Kipillä hyvä motivaatio onkin, en silti väsytä pikku koiraa reenaamisella.