Tämä viikko on ollut varsin rauhallinen(sattuneesta syystä). Haavani tulehtui ja vaati antibiootti kuurin. Pään alaspäin laskeminen saa aikaan tykyttävän kivun haavassa eikä suuta voi avata kovin äkkiä eikä suurelle. Siis rauhallisia metsälenkkejä, joista ei kovin nauti pimeyden ja kuraisuuden takia. Koirilla kyllä on ollut hauskaa keskenään.

Kipin kanssa olemme tällä viikolla harjoitelleet kaukojen kolmea vaihtoa. Tämän aamuinen istu->ylös ja maa->ylös olivat hienot. Itse n. kahdessa metrissä.

Tiistai iltana aloitin myös tunnari projektin. Vein takapihalle seitsemän matalaa keilaa (jalkapalloijoiden harjoitus merkkejä, joissa on iso reikä päällä) ja pussillisen kapuloita. Joka ilta yksi harjoitus. Tiistaina vain oma->etsi. Keskiviikkona häiriö ja oma ->etsi. Torstaina kaksi häiriötä ja oma ->etsi. Perjantaina kolme häiriötä ja oma->etsi. Ainakin tähän asti ollaan vältytty virheeltä. Täytynee jatkaa vielä hetki näin ja sitten kokeilla lämpimällä häiriökapulalla ja katsoa vieläkö tyttelin nenä toimii.

Sissin leikkauksesta ei muistuta enää, kuin puuttuva karva. Siksi on tietysti ollut hyvä, ettei kovia pakkasia olekkaan vielä tullut. Sissi reenaa itse itseään sillon,kun minä teen Kipin kanssa. Esim. kaukot tehdään stereona. Kipi eteisessä ja Sissi olkkarissa. Tai lenkillä jos teen Kipin kanssa jääviä liikkeitä tekee Sissi samat kymmenen metriä taaempana. Voi raukkaa :( on jäänyt ihan paitsioon.