Pitkästä aikaa Sorkkalan navetalla reenit. Aloitimme paikalla makuulla. Keijo ja Huugo tulivat hiukan myöhässä, joten häiriötä tuli kesken kaiken. Olin mennyt piiloon ja kurkin sieltä. Ensin näytti, että Kipi kestää häiriön, mutta sitten kuitenkin nousi istumaan. Ei onneksi lähtenyt paikaltaan mihinkään. Kävin käskemässä takaisin maahan ja jatkettiin pitkä aika. Nyt rauhallinen.
Nostimme koirat yksitellen istumaan. Kipi kuunteli hyvin vaan minun käskyjä.

Päätimme Keijon kanssa tehdä ALO kisan Huugolle ja Kipille.Luoksepäästävyys meni jo kaikki neljä tassua maassa muttei pysy peppu paikallaan vaan pitää nousta kyhnäämään jalkoihin.
Kipin seuraaminen oli hyvää eikä tökkinyt kättä. Juoksussa hiukan loittoni.
Liikkeestä seisominen hyvä.
Luoksetulossa annoin "nätisti"-huomautuksen matkalla eikä törmäystä tullut. Jippiii! Eteen istuminen hiukan vino,mutta perusasentoon siirtyminen hyvä.
Liikkeestä maahanmeno muuten hyvä, mutta maahan meni vinoon. Lisää reeniä!
Hyppy oli ihan hukassa ekalla kertaa. Uusinta meni jo hyvin. Neiti koira ei siis muistanut, että esteen yli hypätään. Muuten liike hyvä. Lisää reeniä!

Muut reenasivat välillä ja sitten otimme Kipin kanssa hyppyä ja noutoja. Nyt jo hyppy-käsky oli palautunut muistiin eikä ongelmia ollut. Sitten hyppy nouto. Muilta osin hieno vaan unohdimme molemmat, että Kipi on eteen luovuttava.Uusinnassakin eteen


1102296.jpg
istuminen jäi vinoon. Muistutin koiraa miten tehdään ja hiukan parantuikin.
Tasamaa noutokin jäi ensin vinoon ja pito oli löysää. Sitten muistuttelin pitämistä kapulaa tömimällä ja taputtelemalla. Suu on todella löysä ja irrotus nopea. Tähän pitäisi saada parannusta. Lisää reeniä!

Välillä muiden tekemisiä. Kipi pääsi vielä leikkimään ruutua ja merkkiä. Ne menivät hyvin.Meillä oli hauskaa.