Meitä täällä Näillä Main -hovissa kohtasi odottamaton ilo, kun Rivermouth valtakunnasta asti, saapui nuori Willow Creekin herttu Succa Punainen tuomaan joulutervehdystä äitinsä hoviin. Kuningarar Sissi Ensimmäinen Suuri ja suojattinsa prinsessa Kipi von NowHow olivat hyvin otettuja nuorukaisen vierailusta.

Ennen suuria joulujuhlia ja niihin kuuluvia pitoja päättivät tämä hoviväki tehdä reipashenkisen metsävaelluksen. Koska mukana olivat nuoriherra Succa ja prinsessa Kipi, esiliinoiksi lähtivät keittiömamselli Merja sekä kamaripalvelija Kaisa. Prinsessa Kipin oli vaikea hillitä nuorta intoaan, eikä julkisilla paikoilla esiintyminen tahtonut sujua etiketin mukaan. Yllättävän ja iloisen menon odotus sai prinsessan tanssahtelemaan keveästi muiden ympärillä.

Saavuttuamme metsän reunaan ja päästyämme pois kansan silmien alta saattoi hovi vapautua etiketin siteestä. Prinsessamme käyttikin tilaisuuden heti hyväkseen ja ryntäsi yllyttämään herttua Succaa kanssaan hillittömään hippaleikkiin. Nuorukaisen sydän oli kuitenkin jäänyt Rivermounthiin. Intohimon kohteena oli valitettavasti väärän säätyinen neito, jonka vuoksi herttua oli riutunut jo monta monituista päivää. Kielletty rakkaushan on kautta maailman sivun ollut kiehtovaa. Nuori herra oli siis ynseä prinsessaa kohtaan ja katsoi pitkin aatelista nenäänsä nuorta tytön tylleröä sekä tyytyi vain tuhahtamaan moiselle.

Prinsessa Kipi päätti päässään pienessä vaihtaa naisellisempaan taktiikkaan ja yritti kaikin tavoin käyttäytyä hovin vanhemman väen tavoin. Se taisikin hiukan sulattaa herttuan sydäntä, joka hetkeksi intoutui mukaan hippasille. Kuningarar Sissikin yhtyi leikkiin. Hovikin voi päästää irti etiketin siteestä kaukana rahvaan näkymättömissä. Hetken iloiteltuaan Kipi-prinsessa riehaantui niin, että ryntäsi yksinään metsän siimekseen. Kuningatar Sissin piti muistuttaa suojatilleen pysymisestä muun seurueen mukana ja menetetyn maineen vaaroista. Pitkän vaelluksen päätyttyä oli eron aika. Näillä Main -hovi lähetti herttua Succa Punaisen mukana jouluiset terveiset Rivermounthin hoville.

Jälleen näkemistä odotellen Sissi I Suuri ja Kipi von NowHow