Pakko oli lähteä uusimaan esineruutu reeni.Tänään ruutu oli 45X20 metriä.Sissin kanssa tallasimme alueen ja jätin esineet taakse keskelle pieni tumppu, vasempaan reunaan muovinen läpyskä ja oikeaan etukulmaan isolle kivelle pikku tossu.

Kipi tuli ensin tekemään. Laitoin typsyn kiinni etu reunaan ja kirmailin esineet läpi vasen-taka-oikea. Kipiläinen oli ihan intopiukkana jo menossa, mutta kuunteli ja totteli hienosti.Malttoi tulla sivulle istumaan ja jopa katsoi sinne mihin näytin (vasenpaan reunaan). Ryntäsi takalinjasta reilusti yli, mutta palasi itsenäisesti alueelle. Jonkin aikaa pyörittyään takana löysi tumpun ja suoraan minun käteeni.Uusi lähetys vasemmalle, missä juoksi esineen ohi->jarrutti ja jäi tekemään töitä nenällä. Läpyskä läpsähit käteeni. Sitten luulin vaikeimman etsinnän olevan vuorossa. Etu linjalta lähetin etulinjaa pitkin kohti tiheää kuusi pusikkoa. Iso kivi oli kuusikon reunassa ja niiden peitossa  lähetys linjan puolelta, mutta avoin ruudusta päin. Kipi kiersi kuusikon ja sitten alkoi nenä toimia. Kipsu hyppäsi kivelle,otti tossun ja palautti nätisti. Voi jee mikä riehunta. Aikaa oli kulunut n.4min. Vein vielä lelu patukan takalinjalle, Kipi odotti istuen etu linjalla. Sitten koira matkaan ja kohta taas riehuttiin. Kehuin ylenpalttisesti ja syöttelin nameja.

Sissi ulisi oman vuoronsa tulleen,joten vaihdoin koiraa. Sissille vein takalinjalle tumpun ja oikeaan reunaan keskelle läpyskän. Aikaa meni ehkä 1min. Hillitympää riehumista. Sissi oli taas eilen illalla oireillut niskaansa,joten en heitellyt sille lelua vaan sai metsästää sitä minun kädestäni. Sissikin sai nameja ja ruhtinaallisesti kehuja.

Olin todella tyytyväinen molempiin koiriin. Erityisesti tietty Kipin irtoamisiin ja nenä työskentelyyn. Vielä muutama "heilu"-esine ja sitten täytyy koittaa lähettää näyttämättä vientiä.