Aamulenkillä mestässä tein molemmille koirille käpytunnaria.  Kipi aloitti ja teki hienosti nenätöitä. Nyt näyttäisi siltä, että pikku koira on uskonut ettei jäljestämällä löydä oikeaa. Alue miltä hakee on aika suuri, mutta se varmaankin paranee, SITTEN JOS voin joskus siirtyä kapuloihin ja kentällä;)

Sitten Sissi. En oikein keskittynyt Sissin tekemiseen, kun piti Kipin kanssa KESKUSTELLA hiljaa odottamisen saloista. Tämän asian kanssa on tehty töitä joka reeneissä. Jos teen Sissin kanssa esim.seuraamista ei neiti koiran kierrokset nouse,mutta auta armias jos noudetaan tai hypätään. Räykkyminen on kauheaa. Tänään siis ensimmäisellä Sissin lähetyksellä Kipin pää repesi. Menin ojentamaan koiraa,otin poski villoista kiinni ja murisin olemaan hiljaa. Mitäs tyttö? Näytti hampaita! Sitten sainkin tehdä töitä,että sain Kipin selätettyä ja näyttämään alistumista. Toisella Sissin lähetyksellä räykkyi taas, mutta hiljeni ja nöyristeli jo muutamasta askeleesta lähemmäs. Pääsin kehumaan tästä. Kolmannella kerralla Kipi pysyi hiljaa jo Sissin palkkaukseen asti. Pelkkä mulkaisu riitti hiljentämään neidin. Kyllä uskon Kipin oppivan patoamaan itseään muistuttelun ja iän myötä.

Lenkin jälkeen kotipihassa hyppy reenit. Joulupukki toi esteen:) Olen siis entistä vakuuttuneempi,että joulupukki on oikeasti olemassa. Olen jo vuosia pyytänyt estettä million keneltäkin ja useimmiten Keijolta huonolla tuloksella. Nyt sain sen, kun pyyntö kohdistui oikeaan henkilöön.

Kipi hyppeli ensin ALO liikkeen. (Uusi este piti ensin tarkistaa ennenkuin pystyi hyppäämään.)
Sitten metalli nouto hypyllä hienosti;luovutus vino muuten hyvä. Kovamuovisella noutokapulalla
hyppyjä mennen tullen. Ei siis perusasentoja eikä luovutuksia. Sitten sama pallolla pari kertaa. Väliin ALO liike ja pallo leikki jatkui.

Sissin vuorolla keskityin taas Kipin hiljaa pysymiseen. Räykkyä ei tullut, mutta yritty korvata sen puhkimalla. En hyväksynyt sitäkään, tylsä tyyppi! Palkkasin Sissiä pallolla ja kehuin Kipiä hiljaa olosta yht aikaa. Jotenkin jakaantunut persoona.

1172620.jpg
Kipi-pupu hyppeli metsässä