1204771.jpgSissi 9v1207950.jpgKipi 9kk      Aamulenkillä oli tarkoitus reenata molempien koirien kanssa.Otin mukaan pari tunnari kapulaa ja narupallon. Kipin kanssa tein ensimmäisen tunnarin:kävelin "juopuneesti" siksakkia ja heitin kapulan pienen matkan päähän jäljistäni, palasin ja lähetin koiran. Kovalla vauhdilla neiti lähti, neljän metrin jälkeen nenä laskeutui maahan päin ja sitten alkoi etsiä. Varmistui ainakin se, ettei Kipi käyttänyt silmiään sillä kapula jäi aivan näkyviin lumisohjon päälle. Muutaman kerran pyörähti kapulan yli ennenkuin keskittyi kunnolla etsimiseen. Sitten hyvä palautus. Kehuin ja palkkasin namilla. Vaihdoimme paikkaa ja vein toisen kapulan jättäen sen jälkieni keskelle ts.jatkoin kapulan jälkeen vähän kauempaa kaartaen takaisin.Olin juuri lähettämässä Kipiä, kun kuulin toisen koiran haukun. Katsoin taakseni ja näin koiran ja naisen pysähtyneen melko kauas meistä. Lähetin Kipin etsintään. Hienosti Kipiläinen teki töitä ja palautti kapulan rauhallisella suulla.

Sitten menimme Sissin luo ja pidin Kipistä kiinni,ajatellen neisen koirineen menevän meistä ohi.Hänpä pyysi päästämään koirat leikkimään omansa kanssa, joka on 7kuukautinen poika. Katsoin koiran olevan jonkinlainen sakemannimix. Koska leikki kavereita ei kovin usein kahdelle nartulle löydy päätin päästää koirat leikkimään ja siirtää reenejä myöhemmäksi.

Siitä tulikin varsin rattoisa lenkki. Poika osoittautui leikkisäksi koirasudeksi "Lupus"-nimeltään.
Yritin katsella miten se eroaa koirasta. Ehkä suurin ero ainakin omiini verraten oli mielistely vanhempia kohtaan jonka Lupus teki nuolemalla toisen suupieliä.Sakemanniin verraten sillä oli terveempi selän rakenne, vinot silmät ja pienet korvat. Lupuksella oli myös mahtavan hienot liikkeet.Kipi  ja Sissi  juoksivat ensin yhdessä  jahdaten tulokasta.  Sitten, kun Lupus  avautui ja juoksu  muuttui vauhdikkaaksi Sissi alkoi komentamaan nuorukaisia.  Jonkin aikaa annoin sen juosta mukana,mutta pyysin sen pois, että Kipi saa  peuhata yksinään  vieraan kanssa. Kipi jollain ihmeen konstilla sai huomattavasti suuremman  Lupuksen selälleen ja makasi  päällä voittajana. Loppu lenkistä päästin Sissin mukaan iloitteluun. Hieno katsoa vauhdikasta koirien menoa,missä kukaan ei pomota. Toivottavasti törmäämme toistekkin!