Tämä viikko on mennyt lähinnä ulkoisten olemusten hoitoo.  Kipi pääsi tiistai aamuna bussi kyydillä mummulle päivähoitoon,koska minulla oli kampaaja heti töiden jälkeen.

Keskiviikkona kävin Vaparissa ja mukaan jäi koiraleluja. Kipi sai "broilerin"joka vinkui. Ylpeänä uudesta vinkulelustaan Kipi kantoi sitä kulkien kantapäilläni. Istuttuani syömään, kuulin Kipin vinkuvan olohuoneessa. Pelästyin  sen satuttaneen jotenkin suunsa  lelussa.  Kipi seisoi onnettoman näköisenä keskellä olkkaria ja tuijotti lattialla  edessään olevaa lelua.  Kysyin mikä tuli,ja Kipi katsoi  minua ja taas leluun vinkuen. Tajusin Kipin kertovan, että broileri kuoli!! Näytin tyttelille sen vielä vinkuvan, kunhan painaa keskeltä. Voi miten onnellisena Kipi lähti lelunsa kasssa leikkimään:)

Torstaina oli koirien "kampaamo". Trimmasin molempien tassut ja leikkelin kynnet. Kipiä ensimmäisen tassun pohjakarvojen leikkaamisen aikana vähän jännitti,mutta kävi lopulta nukkumaan. Sujui todella helposti.Kipi myös mitattiin 61cm ja punnittiin 20kg. Kasvupatteja vielä ihan hiukan jäljellä, joten hyvän kokoinen koira siitä tulee:)

Toivottavasti viikonloppuna olisi hiukan kuivempi keli,niin olisi mukavampi käydä tekemässä jonkinlainen reeni. Kipi on reenaillut sisällä sivulla suoraan maahan menoa ja siitä istumaan nousua  (joka tahtoo jäädä vajaaksi). Luoksetulon loppua;eteen istumista ja siitä sivulle siirtymistä sekä tänne->sivulle->tänne harjoitusta.Jonkin verran myös noutokapulan/tunnari  kapulan tuomista ja rauhallista suuta.
1219352.jpg
Tämä "tiikerillä testattu" koiralelu on Kipin ehdoton suosikki (siinä on neljä vinkua;))