Aamulenkin jälkeen reenaamassa koulun pihassa Kipin kanssa.

paikalla makuu: hyvä,hiukan jännittynyt. Taakse parkkipaikalle tuli auto josta purkautui viisi nuorta miestä,jotka juttelivat kovaan ääneen ja jäivät vielä katsomaan mitä puuhaan.namipalkkaa

seuraaminen:hyvässä kontaktissa, juoksussa hiukan väljyyttä, hidas hieno paitsi yksi pa hidas,normaali ok, käännökset hyvin. pallo palkka

liikkeestä maahan: hieno,suora palkka maahan menosta

luoksetulo: hieno,palkka eteen istumisesta ilman törmäilyjä

liikkeestä seiso:hieno, palkka tassujen pysymisestä paikallaan takaa kierron ajan

Sitten teimme ruutua kahdella pallolla. Olin tehnyt ruudun valmiiksi ja pallo 1. takalinjalla. Kipi kipaisi hakemaan sen. Kun heitin tämän pallon 1.palkaksi  vein pallo 2.tilalle ja otin Kipiltä pallo 1. sekä lähetin ruutuun.Tapahtui niikuin olin arvellutkin. Kipi kirmaili etu merkille ja jäi kysumään "riittääks tää?". Yritin saada koiran menemään taaemmaksi,muttei mennyt perille.Juoksin itse hakemaan pallon ja leikin sillä lällätellen koiralle. Leikimme vähän aikaa hienosti rullaavaa saalis leikkiä palloilla.

Uusi yritys ruutua. Vein pallo1. takalinjalle ja lähetin koiran. Saatuani pallo 1 heitin sen kauemmaksi ja laitoin pallo 2. takalinjalle. Menin koiraa vastaan ja suuri eleisesti pidin Kipin tuomaa pallo 1. Lähetin Kipin ruutuun, samalla tuloksella kun ensimmäiselläkin kerralla.
Pyysin koiran pois ja kävelin ruudun taakse ->kutsuin ruutuun,hieno pysähdys josta nopea palkka. Jätin pallon takalinjalle. Kipiltä sain käteeni toisen pallon. Näytin Kipille ruudussa olevaa palloa (joka ei kovinkaan hyvin näkynyt) ja lähetin ruutuun. Nyt Kipi juoksi taakse asti ja löysi pallon. Riehuntaa

Tämän tarkoituksena oli näyttää Kipille, että kannattaa juosta ruutuun, vaikka onkin jo hakenut sieltä palkan pois, siellä onkin toinen tilalla. Pikku kiora on oppinut tarkistamaan minun kädestäni kanattaako juosta vai ei.

Sitten tehtiin merkkiä vähän saman ongelman ympärillä. Jos käyn merkillä Kipi ryntää hakemaan palkaa ja jos taas en käy Kipi lönkyttelee vähän merkille päin. Nyt siis seisoin itse kokoajan paikallani ja lähetin koiraa merkille. Kun Kipi seisoi merkin edessä heitin pallon merkin taakse.
Kolme kertaa meni lönkytellen, neljännellä jo hiukan paremmalla vauhdilla.

Oli jo lopettamassa reeniä, kun näin miehen ja koiran joiden aamukävely veisi aika läheltä meitä. Pyysin siis Kipin sivulle ja tein seuraamista kohti tulijoita. Kipi olisi suoriutunut tästä moitteettomasti, mutta toisen koiran haukku sai sen kadottamaan kontaktin. Muistutin työn teosta ja seuraaminen jatkui poispäin häiriöstä hienosti. Hyvä Kipi!