Tänään oli vuorossa kisoihin lähtö reeni:) Eli aamu toimet ja lenkki molempien koirien kanssa, Sissin palautus kotiin, Kipi ja reppu autoon sekä läheisen marketin parkkikselle tokoilemaan.

paikalla makuu: alku hyvin, kun siirryin piiloon kärrykatokseen jonka irtonaista pleksiä tuuli rämisytti nousi Kipi istumaan. komensin takaisin maahan ja hetken päästä käväisin taas piilossa.
Kipi nosti kyynärät irti,mutta pysyi siinä ja kun tulin näkyviin rentoutui. loppu hyvä

seuraaminen kytkettynä:hyvä. kontakti karkasi kerran ohi ajavaan autoon

seuraaminen vapaana: hyvä. tein kaikki nopeudet ja pikku askelia sekä paikalla käännöksiä

liikkeestä maahan meno: hyvä

luoksetulo: hyvä. ei törmäystä!!!!!

liikkeestä seisominen:hyvä.

hyppy: hyvä.

Eli kisamaisesti suoritettu paitsi ilman liikkeenohjaajaa. Outo paikka ei tuonut ylivoimaista häiriötä. Häiriöitä oli kuitenkin enemmän kun "koti" kentällä.

Sitten leikittiin merkki leikkiä ja yksi pysäytys. Luoksetulon seisominen meni hienosti suullisella +käsi käskyllä. Pelkällä käsimerkillä meni hiipimiseksi, josta palautin Kipin jättö paikkaan ja otin uudelleen kaksoiskäskynä, nyt hyvä. Täytyy alkaa miettiä kumpaa tapaa aletaan vahvistaa.
Sitten hyppimistä noutokapulan kanssa. Vauhti tähän on nyt löytynyt. Neiti murisee taistellessaan kapulalla,mutta suu aukeaa heti käskystä. Jee,jee:)
Lopuksi kaukokäskyjä kaikilla asennoilla ja kaikilla vaihdoilla. Pientä pyllyn hinkkaamista maa->istu, mutta ylös meni loistavasti sekä istumisesta että maasta,maahan kauniisti taaksepäin seisomisesta.

Kipille riittää palkaksi tekeminen ja hillitty kehuminen. Taputtaminen saa tyttelin kiihtymään ja sitten purraan käsivartta. Ylenmääräinen kehuminen taas hyppimisen taskulle namia havitellen.
Pallolla on hyvä purkaa kierroksia eikä se nosta niitä lisää. Hauska leikkiä pallolla koiran kanssa jolla on maltti mukana touhussa.Kivat pika reenit ja antaa uskoa, että me selvitään 2.3 olevasta ekasta kisasta.