Eilen aamulenkillä tein Kipille paikalla makuu harjoituksen kaukaa tulevilla häiriöillä. Eli jätin Kipin metsäautotielle ja poistuin Sissin kanssa melko kauas ja metsään piiloon. Tähän asti kaikki hyvin. Sitten taputin voimalla ja tämähän sai Kipin nousemaan istumaan. Kävin palauttamassa neidin ja poistuin paikalta. Nyt en päässyt kun juuri ja juuri piiloon, kun neiti taas istui. Nyt palautui per ja keleen kanssa. Poistuin taas ja käännyin juuri ennen piiloa,tytteli maassa josta sai kehuja. Kävin piilossa ja heti takaisin näkyviin. Jäin näkyviin n.1½min ja menin palkkaamaan.

Sitten, fiksu kun olen,päätin koittaa tosi höiriötä. Vein Sissin n.30 metrin päähän ja palasin Kipin ja Sissin puoliväliin. Heitin Sissille lumipallon.Kipi nousi puoli istuvaan asentoon. Kävin palauttamassa takaisin maahan ja jäin  pariin metriin. Heittelin Sissille lumipalloja ja kehuin Kipiä pysymisestä maassa. Aika tyhmä idea! Täytyy tehdä kaukaa tulevien häiriöiden reenaamista porukassa, jolloin voi itse olla koiran tukena.

Tänään sitten tein korjaavan reenin. Paikassa jossa yleensä päästän koirat vapaaksi metsään, jätinkin Kipin paikalla makuuseen ja vein Sissin piiloon kaatuneen puun juurakon taakse. Menin myös itse, mutta piilo oli niin matala,että Kipi näki minut hyvin.Kipin  takaa meni pari hiihtäjää, joihin Kipi vain vilkaisi. Pikkulinnut lentelivät läheisessä puussa, mutta niistä koiru ei välittänyt. Aika oli pitkä, Kipi todella rauhallinen joten pääsin palkkaamaan ruhtinaallisesti hienosta työstä.

Koti pihassa kuvasin koiria. Tässä poseeraa Sissi1284308.jpg

ja jo suureksi kasvanut Kipi1284299.jpg