NoHowlaisista Nemo-veli + Katja, Hedi-sisko ja "iso sisko" Piipa tulivat Ylihärmän näyttelyistä katsomaan Kipiä. Näytelmät olivat sujuneet kolmikolla hienosti. Jos oikein ymmärsin kaikki ottivat luokkavoiton (tämä laji ei oikein ole auennut allekirjoittaneelle).

Saijakin tuli paikalle hakemaan lohtua koira puutokseen. Juttua koirista ja harrastuksista olisi riittänyt varmaankin seuraavaan päivään asti. Ensin hoidettiin ihmis puolten ravinto huolto ja sitten lähdettiin koirien kanssa jaloittelemaan. Hedi ei oikein pitänyt, kun Kipi vei siltä ensin veljen riehumaan (pääsivät hetkeksi vapaana juoksemaan) ja sitten vielä mammankin, kun Nina katsoi Kipin kameli liikuntaa. Hoh hoijaa! Millähän tuon saa liikkumaan belgimäisellä maata voittavalla ravilla? Näytelmät lähestyvät eli pitänee tuota hiukan reenata;)

Koska kerrankin oli väkeä enemmän paikalla pyysin Kipille luoksepäästävyys reeni apuja.Saijan ja Katjan silitellessä pysyi pylly maassa,mutta Ninan tullessa kohti alkoi häntä vispaamaan niin,että koko koira heilui. Muistutuksella tästäkin selvittiin. Eiköhän tuo suju,kun on vieras kyseessä.

Oli kiva nähdä sisaruksia (ja Nina sai vääntää puukkoa korvan kokoisessa haavassa). Vitsi:)
Nemo on hyvän näköinen nuori herra ja korrekti käytökseltään. Hedi neitimäinen pienempine korvineen, mutta lohtua  toi Kipin hiukan runsaampi tukka.Miten niin mulla on joku trauma korvien koosta?? Niiden välihän se tärkein kuitenkin on.

Tampereen näyttelyssä tavataan!

Lis. Kiitos tuliais leluista! Ne on jo leikitty tunnistamattomaan kuntoon:)