Olen tehnyt kaukojen ylös nousemista kaikissa mahd. tilanteissa jollain super pakkalla.Ennen ruokaa,ennen vapaaksi pääsyä,pallo leikissä ym. Nyt Kipi jo heiluttaa häntää, kun olen käskenyt "ylös". Tänä aamuna tehtiin sitten muitakin vaihtoja ja palkan odotus sai tyttelin hyppäämään eteenpäin melko paljon. Onneksi tappelu mielikuva on poissa, nyt täytyy pikkuhiljaa hakea tekniikka takaisin. Tehtiin myös luoksetulo:) Tosi hyvällä maltilla,ei edes nenä kosketusta, mutta vauhdikkaasti!

Sissin kanssa (sen vaatimuksesta) tein myös kaukoja ja ALO luoksetulo. Jee Susi oli taitava!
Kakeissa havaittavissa takapään jäykkyyttä, epäilen leikkaus  arven kiristävän. Sitä olen joka päivä hieronut ja laittanut lämpöpaketin lenkkien jälkeen. Hierojakin tilattu.

Kotona iltapäivällä Kipi narisi:"Äiti, mulla ei oo mitään tekemistä! Kukaan ei leiki." Toisin sanoen tunki syliin lelun kanssa ja puri kättä. Nostin sitten itseni sohvalta tekemään korkki tunnaria ajan kuluksi. Ensin piilotin yhden muistutukseksi nenän käytöstä. Sitten kaadoin korkkeja lattialle (nehän ei pysy kasassa, vaan vierivät leveälle) ja vein oman lähelle muita (taakse). Seurautin Kipin lähelle ja lähetin etsintään. Hienosti eritteli hajua ja nosti oman. Hirmu kehuminen ja namia naamaan. Levitin korkkeja vielä hiukan enemmän niinkuin pari riviin ja oma eturiviin. Seurautin taas Kipin lähelle. Nyt innoissaan koppasi suuhunsa oman viereisen, pudotti pois, haistoi uudelleen, nosti ja toi minulle. Hyvä oivallus vaihtaa omaan, mutta selkeästi liikaa virtaa. Pitää muistaa olla innostamatta liikaa kehuilla, jos tekee toistoja. Kipiähän ei voi kisassakaan liikkeiden välillä silittää/taputtaa, koska nousee siitä liikaa.Lopuksi Kipi teki metalli noudon, hyvin.

Sissi sai myös tehdä kaksi tunnaria. Oli vähän ihmeissään, kun en antanut sen tehdä luovutukseen asti, vaan palkkasin jo tuomisesta.Syynä parketin liukkaus.