Lauantaina tuli viesti Ilomantsin valjakkohiihdon SM-kilpailusta, että Succa (Willow Creek Hale-Bobb) Sissin poika, saavutti hopeaa. Kaisa kertoi viestissään harmittavasta viimeisen alamäen kaatumisesta, minkä vuoksi menettivät kullan. Alamäki vauhdista tehty kuperkeikka saa varmasti narun ja välineet solmuun, jonka selvittely vie aikaa. Ihme, ettei kumpikaan loukkaantunut.Jäivät voittajalle 34sek. Uskomaton pari jatkaa menestystään!!

Sunnuntaina seurasi jatkoa,kun JPSEPAN joukkueessa ankkuripaikkaa hiihtänyt pari loppukirissä nousi kolmannelta sijalta voittoon. Hyvä te:)

Mehän sitten Kipin kanssa korkkasimme kilpailu putken tänään Kangasalalla. Tuomarina toimi Aino Juhantalo-Kakkola ja kokeeseen osallistui 22 ALO koirakkoa. Kipin arvostelu oli seuraavanlainen (suluissa kerroin, muistin virkistykseksi):

-luoksepäästävyys 10 (1),Kipi istui tyynesti paikoillaan hampaiden katselun ja silittelyn ajan

-paikalla makaaminen 10 (3), meidän ryhmän kuudesta koirasta Kipi ja vehnäterrieri olivat ainoat pysyjät eli häiriötä oli

-seuraaminen kytkettynä 10 (2), muistin eilis iltana,että kytkettynä seuraaminen on jäänyt reenaamatta

-seuraaminen taluttimetta 10 (4)

-maahan meno seuraamisen yhteydessä 9 (2), maahan meno oli vino

-luoksetulo 7 (3), annoin jättökäskyn vasta,kun olin lähtenyt ja Kipi noussut seisomaan. Olin kisassa siis Sissin kanssa. Sissille ei koskaan tarvinut antaa jättöön käskyä. Mun moka!

-seisominen seuraamisen yhteydessä 10 (2)

-estehyppy 10 (2)

-kokonaisvaikutus 9½ (1)

Yhteensä 188,5 +KP ja luokkavoitto. Kipi oli todella hyvä,mutta minä sain pyyhkeitä Pitkäniityn Tiinalta liiasta kiireestä. Tuomarikin totesi meidän olleen tosi nopeita! Päivä oli äärettömän pitkä, suuresta osallistuja määrästä johtuen,eikä oma suorituspaikka viimeisenä tuonut siihen helpotusta. Hiukan sai jännitystä aikaiseksi se miten noin nuori koira jaksaa pitkän päivän. Olimme paikalla ilmoittautumassa klo 10:30, oma paikalla olo n. klo 12:15 ja yksilö suoritukset vasta klo 14:45.

Nyt se on tehty,eikä voi kun olla tyytyväinen koiraan.Kyllä oli kivaa pitkästä aikaa olla kisaamassa ja tapaamassa muita tokoilijoita.