Kotipiha reenit paljastivat, ettei remmiseuraamista todellakaan ole harrastettu. Kipi oli ihan kuutamolla, poikitti eteen,tökki taskua ja unohti perusasennot pysähdyksissä. No, sitten reenattiin ja parantuiha se. Nami palkkaa.

Liikkeestä maahan menossa tuli sama kummallinen vinotus,kun kokeessakin. Muutama toisto suoraan meno varmistaen. Liikkeestä seiso ongelmaton. Samoin hyppy. Luoksetulossa eteen istuminen aavistuksen vino. Muutama toisto ja varmistus,että suorassa. Ei sivulle siirtymisiä. Pehmopatukalla riekkumista.

Hyppy nouto kapulalla hyvä. Sitten hyppyjä kaukaa esteestä ja vinottain lähetys. Pohmolla palkkaus. Lopuksi pieni pätkä seuraamista (ilman remmiä:)) hienosti.

Tänään Kipi kesti turhautumatta toistot! Saa ilmeisesti purettua itsensä puremalla patukkaa.
Jo pelkkä patukan näkeminen nostaa Kipin vireen,mutta ei liian korkealle,korvat ei mene lukkoon eikä siirry yliyrittämiseen. Paljon helpompaa palkkaaminen,kun on ahne ja taistelee. Verraten Sissiin jolle ruoka ei merkinnyt mitään. Sai taiteilla palkkaamisen kanssa, ettei nosta koiraa yli (pallohulluksi).Lähellä käytiin!!