Aktiviteettia aamulenkillä. Metsänreunassa tein Kipille paikalla oloa. Ensimmäisellä kerralla Kipi nousi n.10sek siitä, kun olin päässyt Sissin kanssa piiloon. Juoksin palauttamaan neidin tiukalla sävyllä ja palasin piiloon. Oli todella hyvä päästä huomauttamaan tääsä vaiheessa opettelua ja piiloon menosta. Vaikka en olekkaan näkyvissä, olen silti tietoinen mitä tapahtuu. Piilossa 2min, näkyvillä 1min ja piilossa 1min.Kipi oli hyvin rauhallinen ja levollinen. Rauhallinen ja pitkä kehuminen sitten vasta nami ja vapautus.

Kun koirat olivat juosseet itsensä lämpöisiksi, tein ensin Sissille kaarinoutoja. Ensimmäisellä kerralla jätin solmuksi laitetun taluttimen polulle 50m. Sissi tiesi heti vihje sanasta mitä ollaan tekemässä ja pinkoi hakemaan esineen.Olisi varmaankin juossut vaikka maailman tappiin,ei minkäänlaista hidastelua. Uusinta kisamaisesti seuraamisineen kaikkineen. Todella vauhdikas, luovuttamisessa hiukan sähläystä, so not!

Sitten Kipille samoin, ensimmäinen valmiina polulla n.30m. Kipi lähti vauhdilla,mutta 20metrissä iski epäusko ja neiti teki kurkistus loikkia,näki esineen ja tiesi mitä tehdä.Hyvä, että oli musta esine lumella,vahvisti kauas juoksemista. Toinen Kipillekkin kisamaisesti. Käännöksen jälkeen neiti aikoi varastaa, joten otin uudelleen ja hyvästä kontaktista lähetys.Vauhtia oli! Kipilläkin luovutuksessa suu kävi;tehdään sille joskus myöhemmin jotain,nyt pääasia, että on hauskaa.Kolmas kerta myös kisamaisesti, nyt parempi käännöksen maltti.

Lenkki jatkui. Tein molemmille käpy etsinnän. Aikaa kului about 20sek yhteensä:)Ympärillä olevat kävyt eivät saaneet kummaltakaan mitään huomiota.
Tein Kipille pari paikallaoloon jättämistä, niin että kävin piilossa 5-10sek ja kävin näkyvissä
 kehumassa ja piilon kautta paluu koiran luo. Viimeisestä palkkana pudotetun tumpun kaarinouto.

Lopuksi harjasin molemmat koirat. Sissiltä on lähtenyt "koko"turkki ja Kipillä irtoaa pohjavilla. Mistähän sais kotiin innokkaan imuroijan;)