Yön yli nukkuminen kannattaa aina, kun on ongelmia;) Eli taas jälkireeneissä.

Samalla kesantopellolla kuin eilen. Tein Kipille 60, 30, 50 ja 50 metrin jäljet. Nameja 6-12askeleen pätkiä samoin namittomia ja joka jäljen lopussa keppi (ei mikään jälkisellainen vaan kunnon iso keppi). Janat olivat 1,5-3metriä. Virittelin valjaat ja liinan saksalaiseen malliin, eli liina kaulapannan ja valjaiden rintaremmin kautta mahan alta. Näin jos vetoa tulee se vahvistaa nenää maahan.

Ensimmäinen jana ja jälki hienosti. Nyt namitkin löytyivät ja nenä pysyi jäljen kohdalla. Lopussa sain Kipin taistelemaan kepillä ja pääsimme melkein uudelle janalle näin.

Toinen jana hyvin. Jäljellä namien kohdalla pientä pyörimistä, mutta namittomat välit hyvällä tiiviillä nenällä. Lopussa ei niin suurta syttymistä keppiin,mutta kyllä Kipi haki sen kun heitin ja sai tuonnista namia.Nameilla houkutellen uudelle janalle.

Kolmas jana hyvin. Tällä jäljellä tuli risteilyä,mutta namilliset pätkät rauhottivat pysymään oikealla kohdalla. Keppi ei sytyttänyt yhtään. Siirryimme seuraavalle namien avulla.

Viimeinen jana hyvin ja jälkikin hienosti rauhallisesti ja tiiviillä nenällä. Keppiä Kipi haki, kun näytin ensin namia. Pois jäljeltä pääsimme patukasta taistellen. Vitsi että oon tyytyväinen.

Yön yli hautunut ajatus oli suuremmat namit jäljellä, että löytyvät helposti. Neiti ei käytä yhtään silmiään etsimisessä, joten namin on oltava juuri nenän kohdalla löytyäkseen. Lopussa olevan  kepin idea tuli Kipin tavasta kanniskella aina metsässä keppiä. Halusin kokeilla onko se hyvä palkka,koska se on Kipistä niin mukavaa muulloinkin. Tuntui toimivan! Nyt pieni tauko, että asia painuu otuksen muistiin.