Tänään ensimmäinen kerta EVL-ryhmän reenit. Koska ryhmä ei tullut täyteen on Kipi yksi osallistuja.

Aiheena oli paikalla makuu, 5 min häirittynä. Sujui Kipiltä hyvin, 4min jälkeen pientä pepun keikuttelua (hieno reenata ryhmän kanaas missä kaikki koirat rauhallisesti paikallaan). Luonto järjesti hyvän häiriön, kun tuulen puuska vei kuolleita lehtiä ikäänkuin hiiri parvi olisi juossut koirien välistä.

Sitten seuraamista kaikilla nopeuksilla,askel siirtymisiä ja käännöksiä paikalla. Koska Kipi sai väliajat katsella,kun mamma touhuaa muiden kanssa oli sillä virtaa hiukan liikaa. Piti muistuttaa tekemisen täsmällisyydestä,niin sitten alkoi sujua. Liliä nauratti Kipin kameli liikkuminen.  Itse seuraaminen hienoa.

Lopuksi teimme pienen toko-leikin. Kipikin teki sen vaikkei ihan kaikkia oltu vielä harjoiteltukaan. Noutokapula suussa merkille meno oli utopiaa, samoin vinottain ruutuun lähetys ja kaukana pysähtyminen, mutta kaket kaukaa olivat hienot.

Ryhmän lähdettyä tehtiin tasamaa nouto, hyvä. Luoksetulo pysähdyksellä, hieno.

Olimme pyörällä liikkeellä. Hu hu huuu! Sama ongelma kun remmi kävelyssäkin eli Kipin pitää johtaa joukkoa. Oli vauhti mikä vaan,on neidin päästävä eteen. Pitkillä suorilla ravaaminen meni hienosti, kun pystyin pitämään vauhdin melko lujana. Kotona todella rauhallinen ja väsynyt neiti koira:)