Jäljellä ja tokoilemassa tutuksi tulleella pellolla. Ensin tein Kipllle n.150 metrin jäljen. Nameja 7-15 askeleen pätkiä ja namittomat 15-30 askelta. Päässa keppi ja kissan ruokaa.

Sitten Kipi teki AVO liikkeet kisamaisesti kaikki putkeen ja palkatta:
-seuraaminen, alussa kierrokset korkeella,mutta muistutuksella homma sujui hyvin
-liikkeestä maahan meno hienosti
-luoksetulo pysähdyksellä, super!
-liikkeestä seiso, seiso vinoon muuten hyvä
-tasamaa nouto hienosti, ei törmäilyjä
-hyppy-istu-hyppy hyvin, vaikka este oli retki malli (remmi-takki-reppu)
-kaukot super!
Sitten riekuttiin pallolla.

Sissikin pääsi tekemään tokottamista. Seuraamista oli vaan niin hieno tehdä Susin kanssa!! Luoksetulo molemmilla pysähdyksillä, jäävät liikkeet, hyppy nouto ja kaket. Sitten ojalle juomaan,tosin Sissi kuuli uimaan:)

Tässä välissä jälki oli vanhentunut 30min. Jana 5metriä, jälki nousi hienosti ja oikeaan suuntaan. Pientä pyörimistä nami pätkillä ja vähäistä risteilyä, mutta nenä tiiviisti maassa.
Vauhti loistava. Keppi kiinnosti, mutta kissan ruoka vei voiton. Se oli yliveto palkka.

Kevät oli saanut ihmiset liikkeelle ratsain,koirineen,pyörillä, sauvojen kanssa ja muuten vaan. Kaikkien ohitukset sujuivat hienosti,paitsi niiden kahden vinttikoiran jotka tunkivat hännän alle ohi mentyään. Sissi kommentoi tilannetta tiukasti. Pari peuraa sai koirat villeiksi. Kerkisin juuri ajatella,että olisipa tullut kamera mukaan, kun kaksikko lähti. Kuka arvaa mitä siinä kuvassa olisi näkynyt. Aivan,kaksi belgin häntää! Mamma hävisi aivan yhtä nopeasti toiseen suuntaan. Sissi muisti käyttää nenäänsä ja trulin löydetyksi suht pian.