Aamulenkillä reenit. Ensin Kipi teki AVO liikkeet kisamaisesti.

-paikalla makuu 3min piilossa, 2min rauhallisesti, sitten keikuttelua jota huomautin piilosta,kun rauhoittui kävin näkyvissä 30sek ja taas piiloon minuutiksi
-seuraaminen kaikilla nopeuksilla; hitaassa epävarma pysähdyksen pa, juoksussa pomppimista
-liikkeestä maahan hiukan vino; kenties alustan möykkyisyys syynä
-luoksetulo pysäytyksellä hyvä
-liikkeestä seiso hyvä
-nouto pallolla hyvä
Pallo palkkaa.

Välissä Sissi teki:
- seuraaminen, hieno,miten nautittavan täsmällistä ja minun ajatukseni lukevaa!!
-liikkeestä seiso, liikkeestä istu,liikkeestä maahan hyvin suora palkka pallolla
-luoksetulo molemmilla pysäytyksillä hyvä, maahan menosta palkaten
-kaukokäskyt, lievää hosumista ja edistystä
Pallo palkkaa.

Kipi metelöi aluksi tosi voimalla.En kiinnittänyt huomiota ja kun hiljeni kävin kehumassa ja antamassa namia. Metelöinti väheni, mutta pallon heitto sai volyymin nousemaan. Hiljenemisestä uudelleen palkkaus. Tätä on tehty tosi vähän,joten ei kai voi muuta olettaakkaan kun meteliä.

Kipi teki toisella vuorollaan luoksetulojen pysähdyksiä. Kaksi ensimmäistä yhtaikaa käsimerkki+pallon heitto,nopeat pysähtymiset. Sitten pieni viive pysäytys merkin ja heiton välissä. Eka hyvä, toisessa Kipi selvästi katsoi lentääkö pallo eikä pysäys ollut täsmällinen. Viimeisessä käsi+ suullinen käsky jolloin pysähdys tosi hyvä. Super palkkaa.

Kaukoja pitkältä matkalta ja pitkällä käsky välillä. Neljä vaihtoa meni hyvin,kun aloin kävellä kohti koiraa Kipi pomppasi ylös ja tuli luokseni rauhoitellen minua?!!? Jos ymmärsin mitä tein toisin,tämä johtui lippalakista. En ole Kipin kanssa ennen reenannut lippis päässä ja lähtiessäni kohti koiraa katsoin jalkojani mikä peitti silmät koiralta. Tämä teki epävarmuuden tuliko virhe.
Uusinnassa Kipi nousi hyvin istumaan,mutta ei malttanut kuunnella seuraavaa käskyä vaan meni maahan itsenäisesti. Aloitin alusta ja nyt hyvä. Paluussa katsoin koiraa eikä mitään ongelmaa. Vielä kerran lyhyemmältä matkalta kaksi vaihtoa ja paluu, ihan ok.

Liikkeestä maahan oli suora ja nopea. Suorapalkkaa pallolla.

Lähdimme eteenpäin.Lenkin loppupuolella tein Kipille paikalla makuun 2min piilossa.Tämä oli rauhallinen, mutta tarkkaavainen.