...on ilmassa, maassa ja vedessä.Jo lauantain reenien jälkeen näin ensimmäiset leskenlehdet meluvallin aurinkoisemmalla rinteellä.

Iltalenkillä Sissi heittäytyi pentuaikojensa intohimon kimppuun eli lumen sulamisvesi ojaan. Sissi hullaantui ensimmäisenä keväänään asvalttia pitkin juoksevaan veteen ja on siitä pitäen jahdannut virtaavaa vettä.

Me Sissin kanssa riemuitsimme solisevasta purosta ja Kipi kummasteli vieressä, mitä hauskaa tossa on? Kipi ei suostunut yhtä tassua enempää kerralla kastelemaan vaan hyppi ojan penkalta toiselle. Sissi jahtasi vettä innoissaan ja minä yritin houkutella Kipiä mukaan hauskan pitoon,kun talvesta kiinni pitävä hiihtelijä meni ohitsemme ja hymyili meidän touhuillemme. Lopulta sain Kipinkin ojaan kaikilla neljällä tassulla pientä keppiä jahtaamaan. Jatkoimma lenkkiä ja toiseen ojaan Kipinkin uskaltautui pienen empimisen jälkeen. Sillä oli naamallaan kysyvä ilme, että miks tää on mammasta niin hauskaa!?? Meidän riekkumistamme karkuun lähtenyt sorsapari terästi melemmpien koirien huomion,mutta onneksi korvat toimivat eikä kumpikaan lähtenyt jahtiin.

Kotona oli sitten pari uitettua ja kuraista otusta;) se on keväistä nyt.