Iloista äitienpäivää!
1545869.jpg
 
Jälkireenit täydellisessä kesäsäässä unelma metsässä. Tein Kipille 200 m, kaksi 90asteen kulmaa ja yksi hiukan loivempi. Tien ylitys, johon vielä tuli harhajälki,mäkeä ylös ja alas. 20min vanha.

Sissin jälki saman pituinen ja kaksi 90 asteen kulmaa,kolme keppiä ja kaksi lelua.

Kipi lähti ensin. Viisi metrinen jana mallikkaasti. Kipi suorastaan törmäsi jälkeen ja lähti heti oikein. Namit jäivät yrityksestä huolimatta syömättä, koska muurahaiset olivat ne löytäneet. Minä puhdistin yhden namin ja samalla hetkellä mies käveli metsäautotietä meidän takanamme 15 metrin päässä (sillä tiellä jonka yli jälki menee). Kipi sanoi "pöh" ja minä sanoin "jälki" ja niin homma jatkui. Näin mallikkaasti.

1545876.jpg

Kulmat menivät hyvin. Nameja oli jäljellä vaan ennen ja jälkeen kulman sekä tien yli. Tien ylitys sujui harhaa tarkistamatta ja namitkin jäivät syömättä. Kipi the Kone.
1545879.jpg
Kulman ajaminen oli lasten leikkiä:)

Loiva kulma lopussa tuotti hiukan päänvaivaa,koska käännöksen edestä lähti polku viettämään vasemmalle ja jälki oikealle. Jotenkin polku imi koiraa mukaansa,mutta onneksi nenä veti jäljelle. Pientä pyörimistä tässä kohtaa. Lopun keppi ja nami kippo tehosivat taas.

1545873.jpg

Sitten Sissi pääsi hommiin. Tässä kepin löytyminen.
1545883.jpg

Kulma meni hiukan yli;)
1545885.jpg

Tämä on koira urheilua parhaimmillaan. Saa nauttia nuorukaisen edistymisestä ja vanhan konkarin opeista. Upeaa!!

Lopuksi tehtiin Kipin kanssa muutama eteen meno harjoitus. Nami kipolle juostiin täysillä ensin kaksi kertaa sitten lähetys ja maahan komento. Se ei ensimmäisellä käskyllä tuottanut muuta kuin pysähtymisen, mutta uudella käskyllä meni oikein. Sitten vielä namille juoksu. Tämä siis ensimmäinen harjoitus tähän liikkeeseen.

Kuvien laatu ei oli paras mahdollinen, koska kuvasin itse.