Aamulla Kipille jälki 175m, yksi 90 asteen kulma ja kaksi loivaa kulmaa. Viisi keppiä joista neljän alla nami kippo. Vanhentui 25 min.

Jana oli alamäkeen kuusi metriä,mikä aiheutti korkealla nenällä etsimistä. Viimeinen kolma metriä meni ok. Hienosti jälki nousi ja lähti oikeaan suuntaan, mutta aika kovalla vauhdilla. Koska olin laittanut ensimmäisen kepin+kipon viiteentoista metriin palkaksi, mentiin siitä yli. Halusin näyttää Kipille mitä kannattaa etsiä, joten vein koiran takaisin ja lyhyellä liinalla ja käsi avulla kepille. Kipi ei tykännyt avuista, mutta onneksi palkkaus kepillä+namilla auttoi. Nyt jäljestys rauhoittui ja nenäkin oli tiiviimmin maassa. 90 asteen kulma meni hienosti.

Seuraavasta kepistä Kipi meni taas yli, mutta pyörähti heti takaisin. Tökki kippoa kuonollaan, mutta tuonti käsky sai kepin nousemaan. Haju, heitto,tuonti ja namit. Jäljestys jatkui hyvin ja seuraavaksi oli pelkkä keppi. Kipi otti kepin suuhunsa ja jatkoi jäljellä. Kovalla kehulla ja tuonti käskyllä Kipi tuli hakamaan minulta herkkua. Hetki leikkimistä kepillä. Jatkui..

Seuraava keppi löytyi hyvin ja Kipi yritti tuoda kipon. Kun sain kepin, niin sama rituaali:haju, heitto, tuonti ja namit. Viimeinen samalla tavoin. Lopetimme jäljen patukalla riehumiseen. Tämä on mennyt tajuntaan ja Kipi on halukas leikkimään, eikä etsi lisää jälkeä.