1520675.jpg
Omassa pihassa näyttää jo keväiseltä. Kesä on pääskystä vaille valmis;)

Kipi pääsi testaamaan tunnaria. Kaadoin korkkeja ison kasan jota vähän levitin ja laitoin sekaan kaksi oikeanlaista kapulaa. Sitten piilotin niiden taakse tunnarikapulan. Kipi lähti kovaa ja otti hienosti hajun kasan yli, eikä piitannut siitä yhtään vaan haki piilotetun kapulan hienosti. Uudelleen samanlainen yhtä hyvin. Nostin riskiä ja vein kapulan kasan taakse näkyviin. Nyt Kipi käytti silmiään ja yritti nostaa väärän kapulan, mutta muistutin mitä pitää tehdä ja Kipi vaihtoi rauhassa oikeaan haistamalla. Kyllä me vielä kapuloillakin päästään reenaamaan!!

Kotipiha reeneissä Kipi teki motivaation nostoa (eipä kauheasti tarvi tähän panostaa, mutta sunnuntain kisaa ajatellen). Seuraamista kaikilla nopeuksilla ja askel siirtymisiä,pallo palkkaa hitaasta kävelystä. Jäävät liikkeet suorapalkalla, tasamaa noutoa lumilapiolla,sivulle siirtymisiä ja kaukokäskyjä pitkältä matkalta.

Sitten hyppy-istu-hyppy 80cm korkealla esteellä. Kipi jää tosi lähelle estettä istuessaan,mutta pystyi silti ponkaisemaan takaisinkin koskematta esteeseen. Korotin esteen 100cm ja tehtiin pallonoutoja. Onnistui hienosti ja takaisin hyppy tuli muistuttamatta. Jee jee jee

Reenin jälkeen Sissikin pääsi nauttimaan auringonpaisteesta.

1520697.jpg