EVL-ryhmän aiheena tänään tunnari ja hyppy nouto. Kipin juoksut olivat hämmästyttävän lyhyet, joten tytteli taas mukana ryhmässä. Muuten ryhmä on kutistunut Lilii &Qiraan ja Sariin &Tuikkuun:(

Kipi teki pitkästä aikaa tunnaria. Lili vei korkkeja leveään "kasaan" n. 15 kpl ja oman taakse. Kipi lähti vauhdilla ja alkuun haisteli hyvin kasassa olevia. Sitten tuli uskonpuute ja nappasi yhden vääristä. Sanoi sen olevan väärä ja etsi oma. Kipi tiputti väärän pois ja näki/haistoi oman ja toi sen. Kehuin , mutta en mitenkään kovasti. Uudelleen oma taakse toiselle puolen. Kipi lähti nostelemaan muita. Käskin sen pois. Näin sen turhautumisen selkeästi. Kipi ei ymmärtänyt miksi tehdään uudelleen, kun edellisestäkään ei palkattu.

Päätin tehdä helpotetun version. Eli vein itse oman taakse keskelle ja seurautin Kipin lähelle kasaa ennenkuin lähetin etsimään. Kipi pyörähti kasassa ja haistoi oman sekä toi sen minulle. Juhlat oli pystyssä!!

Hyppy noutoon otin ensin metalli kapulan. Loistavaalla vauhdilla, nopea nosto ja paluu hyppy. Luovutus hiukan vino ja aavistuksen liian kaukana. So what! Kyllä me riehuttiin.. Sitten kovamuovisella kapulalla vinoon heitettyjä noutoja. Ensin piti muistuttaa hypystä,mutta sitten taas hienoja noutoja. Suora palkalla takaisin hypystä. Loppuun yksi luovutuksen kanssa. Se tuli varpaille asti:)

Ryhmän jälkeen Qira tuli pariksi ja tehtiin tottis. Kipi ensin paikalla makuussa. Ei aijettakaan lähteä. Välillä tuijotti Liliä aikas intensiivisesti. Sitten seuraamis kaavio Kipin kanssa. Oli todella tiivis ja hienolla kontaktilla tehty. Toisessa täyskäännöksessä autoin Kipiä kiertämään minut.

Liikkeestä istumiseen annoin pienen pää avun ja se toimi! Liikkeestä maahan ja luoksetulo hyvä.Frisbee palkkaa.