Oh, mihin se viikko taas hävisi! Maanantai reenit Linnainmaalla Sarin ja Tuikun kanssa.

Kipin kanssa ensin tunnari. Sari oli liikkeen ohjaajana ja vei kapulat kasaan ja oman lähelle. Sähläämiseksi meni. Kipillä kova kiire. En tiedä johtuiko palkan odotuksesta vai liikkeen ohjaajan mukaan tulosta liikkeeseen!! Olin sunnuntaina tehnyt metsäautotielle kepeistä kellon muotoon tunnarin ja Kipi selvitti sen hyvällä nenätyöllä. Siitä rohkaistuneena päätin siirtyä oikeisiin tunnrarikapuloihin.Ja käsille meni!! Tää ei jää tähän....

Kipi jatkoi AVO-luokka kisamaisesti. Seuraamisen alussa pientä jätättämistä, mutta parani juoksussa ja loppuun asti hyvin.(Pidempi, kun yleensä kokeessa.) Jäävät liikkeet peräkkäin, hyvin korvat toimivat. Luoksetulo hyvä, pysähtyminen hieno. Kaket hyvin. Hyppyä ei ollut. Tein noudon patukalla, hyvä. Palkaksi ruutuun juoksua.

Sissi teki ohjatun noudon molemmilta puolin, hienosti. Ruutu ensin maahan menoon asti, sitten seisomiseen ja pallo palkkaa. Lopuksi merkille menosta pallo.

Kipi harjoitteli ohjattua noutoa oikealta puolen. Ensimmäisessä ei ilmeisesti nähnyt kapulaa ja kaartoi keskelle. Ei nostanut sitä, kerkisin pysäyttää ennen. Palautin merkille, uusi ohjaus oikealle, EI MENE. Oli pakko ottaa aikalisä ja kutsua koira pois. Uudelleen merkille mistä kehua ja sitten voimakas oma katse kapulaan ja sitten lähetys. Epävarmasti Kipil ähti oikeaan suuntaan ja nyt näki kapulan. Loppu hyvin kovalla kehulla. Uusinta meni helposti. Sitten vielä vasemman haku, helppo nakki. Kaukoja pitkältä matkalta ja kaikilla vaihdoilla, hyvin. Hienosti Kipi nousee ylös hyppäämällä ja siitä maahan taaksepäin kaatuen(jos itse muistan antaa oikean käsimerkin!)

Sissi teki vielä tunnarin. Sitten ukkoskuuro ajoi meidät kotiin.

Suivaantuneena tunnari sähläämisestä Kipi on tehnyt sitä joka päivä ainakin kerran ennen ruokaa. Tiistaina ruoan odotus sai aikaan sähläämisen ja joku piti tuoda mammalle. Tein selväksi ettei muu kelpaa, kun oikea, ja löytyihän se.Illalla sujui hyvin. Keskiviikkona hieno nenätyö!! Torstaina taas hyvä. Kipi lähtee kapuloille niin lujaa,että se saa jo pelkäämään pelkkää sähläystä, mutta on nyt ruvennut kiertämään kapuloiden taakse ja lähestyy sieltä nenää käyttäen. Toisella kerralla torstaina pureskeli aika kovaa ja hinkattiin sitä. Neti ei tykännyt yhtään toistoista. Katse oli tappaa,kun ruoka odotti ja piti malttaa!