Reenit Linnainmaan koululla Sarin ja Keijon kanssa. Kipi oli paikalla makuussa piiiitkään. Sari teki Tuikun kanssa seuraamista ja jääviä liikkeitä sekä luoksetulon, sitten Keijo Huugon kanssa. Hienosti tytteli oli paikallaan.

Seuraamiskaaviossa unohdin taas itse ensimmäisen täyskäännöksen,kun ihailin Kipin kontaktia ja jalkoihin tuntuvaa hännän huisketta. Toisen täyskäännöksen jälkeen kontakti putosi pari lyhyttä kertaa. Luulisin todella kovan tuulen puuskan olleen syy tähän. Itsekkin sai nojata eteenpäin pystyäkseen kävelemään.Henkiölryhmä sujui hienosti. Jäävät liikkeet hyvin.

Sissi pääsi välillä kentälle. Tein sille kuulon tarkistus juttuja. Jätin Sissin istumaan ja siirryin sen eteen selin siihen. Kaukokäskyt onnistuivat ja sitten haukuttaminen. Kuulo siis toimii vaikka metsässä ei aina uskoisi. Sitten kaukoja pelkillä käsi merkeillä; hienosti. Vähän piti Sissillekin saada vauhti juttuja, joten kolmella merkillä merkille menoa. Merkit n.5metrin päässä toisistaan. Hienosti aina rintamasuunnan osoittamalle merkille, pallo palkkaa.

Päätin koittaa Kipille samaa merkki juttua (ei olla ennen tehty kun yhdellä merkillä). Kipi onnistui myös joka kerran, ei mitään vetoa sille merkille missä oli juuri hetki sitten saanut palkkaa.Jes!

Sitten tein Kipille ruudun. Siinä jäi etumerkeille,mutta pyysin uudelleen ruutuun ja neiti pyöri oikeaan paikkaan, siitäpallopalkaksi. Sitten menin itse ruutuun ja lähetin Kipin merkille->kehu->kutsu ruutuun->pysäytys seisomaan ja riehu palkkaa. Sama uudelleen. Sitten merkiltä lähetys ruutuun ja nyt suoraan oikeaan paikkaan.

Palloilla ohjattua noutoa. Nouto veti ensin liikaa ja Kipi "unohti" merkin. Kutsu pois ja uusi käsky merkille. Kipi tajusi, ettei voi oikaista ja meni merkille mistä lähetys oikealle. Lähti heti oikein!! Uudelleen merkille ja vasemman haku; hienosti. Uudelleen pallojen vienti. Nyt kuuliaisesti merkille ja vasemman haku,hyvin. Myös oikean haku ongelmitta.Pallolla riehuntaa.

Loppuun otimme paikalla makuun ryhmässä, n.2min piilossa. Hyvin. Olipa onnistuneet reenit!