Eikö huonosti mennyt kenraali tarkoitakkin hyvää näytöstä??!!

Kenraaliharjoitus sunnuntaiseen kokeeseen ei mennyt ihan putkeen. Linnainmaan koululla tehtiin Kipille ja Tuikulle mölli koe Lilin ollessa avustaja/tuomari/liikkeenohjaaja/este/häiriö....

Muita odotellessani reenasin Sissin kanssa. Pään haava on parantunut hyvin, mutta on vielä sen verran tuore, etten kovin vauhdikasta hommaa halunnut. Siinä kun hiekka lentää eikä Susi yhtään säästä itseään.
Seuraamisen askel siirtymiä ja käännöksiä paljon; nami palkalla. Kipillä oli tähän valtavasti huomautettavaa. Mun piti kanssa huomauttaa erästä neitikoiraa.

Sitten merkille menoa, pehmopatukalla palkaten. Merkille ja siellä kakeja. Maahan jäännistä kapulan tuonti 10metriin. Jätin Sissin maahan, ettei se pysty ryntäämään kapulaan vaan tehdään suht rauhallisesti. Lopulta Kipikin kykeni katselemaan Sissin tekemistä hiljaa.

Aloitettiin Kipin kanssa AVO-luokan kehään meno tarkastuksella. Piti ottaa pari uusintaa ennenkun tuomaria päästiin lähelle ryntäämättä tervehtimään. Sitten paikalla makuu,( missä Heri oli hyvänä häiriökoirana)n.4min piilossa, ok.

Seuraamisessa Kipi kävi niin kuumana että kuono nojasi reiteeni (ei yleensä koske minuun) ja häntä viuhtoi takana reisiin. Muuten hyvin.Marmatti liikkeen päätyttyä minulle palkan puutteesta.

Liikkeestä seiso hyvin paluuseen asti,sitten tepasteli mukana. Nostin Kipin takaisin alkuperäisille jalan sijoilleen ja uudessa ohituksessa pysyi paikoillaan.

Luoksetulon jätössä Kipi bongasi ruudunkentän toisessa laidassa ja oli aivan varma pääsystään sinne. Hytkyi käskyä odottaessaan. Olin varma, ettei se reagoi käsi merkkiini ollenkaan, mutta pysähtyi sentään,ei yhtä napakasti kun yleensä, mutta pysähtyi.

Liikkeestä maahan meno,ok.

Reppu-keppi-takki esteen yli hyppy meni hyvin toiselle puolelle asti, siellä Kipi haistoi,että takin taskussa on nameja ja jäi kiinni taskuun. Uusinta sujui ok.Liikkeen jälkeen Kipi näykki käsivarttani ja tökki taskua palkan puutteen merkiksi.

Tasamaa nouto hienosti luovutukseen asti, sitten neiti tiesi mitä lopussa kuuluu tehdä ja hyppäsi sivulle ilman käskyä. Otin sen tänne-käskyllä takaisin eteen ja tehtiin muutama pidä-irti harjoitus. Vapautin edestä.

Kaukokäskyt hyvin.Kun Tuikku teki omat kakensa ja minä huidoin käsi ohjauksia sen takana  teki Kipi minun takanani "kympin kaket"kovalla marmatuksella säestettynä. Me nauroimme sen ihmetelylle "Onks tää joku uus tapa reenata? Miks mulle ei oo kerottu mitään?".

Pienen tauon jälkeen Kipi teki tunnarin Sarin ollessa liikkeenohjaajana. Sari vei kapulat kasaan ja oman viereen. Kipi lähti lujaa, mutta pysähtyi haistelemaan ja toi oman. Pientä puremista. Mutta jokapäiväinen tunnari om tehnyt tehtävänsä. ME OLLAAN MENTY  ETEENPÄIN!!!

Palkaksi ruutuun juoksu. Uusinnassa ensimmäistä kertaa maahan käsky; hiukan epävarma mutta pysyi kävellessäni ruutuun ja hirmu palkka. Sitten jätin Kipin ruutuun maahan ja kävelin liikkeen lopun kuvion ja kutsuin sivulle. Epävarma lähtö,mutta kehulla vauhti kiihtyi,heitin lelun Kipin ollessa kohdallani.
Kivat reenit ja erityisesti tunnarin onnistuminen liikkeenohjaajan ollessa mukana liikkeessä oli huippu.