Viimeistely harjoitus päiväkodilla, Kiden avustuksella. Todellisen helteen vuoksi lyhennetty reeni.
Kipin ollessa paikalla makuussa Tiina otti Kiden kanssa luoksetuloja ja seuraamista. Kipi oli huomattavan rento eikä häiriintynyt Kiden pallo palkasta saatikka ruoka kipolle vapautuksesta:)

Seuraamis kaavio meni hyvin. Istuminen pysähtyi jotenkin kummasti puoliksi istumaan puoliksi maahan ja maahanhan se sitten valahti. Uusinnassa annoin pää avun ja se toimi hyvin.(Koskahan siitä päästäisiin eroon!) Maahan meno +luoksetulo super.Tein vielä muutaman istumisen suorapalkalla.

Nyt sitten herran huomaan lauantainen suoritus;O)

Sissi pääsi tekemään ruutua. Ensin kisamainen super hieno! Sitten erilaisia variaatioita lähetyksestä ja palkkaamisesta. Lopuksi ex-tempore ohjattu nouto yhdellä pallolla. Eli heitin pallon oikealle ja lähetin Sissin merkille. Noh, Sissihän lähti tietty suoraan pallolle. Pysäytin sen ei niin kauniilla per***llä. Sissi palasi merkin kautta takaisin anteeksi pyytävän näköisenä. "Jus niin, ensin merkille" ja uusi lähetys.Sitten nouto sujui molemmin puolin hyvin. Tiina sanoi Sissin vanhentuneen huomattavasti, mutta sen tekemisen ilon lämmittävän sydäntä. Juuri niin, mun hieno vanhus!