Koska Sissi oli loukannut jalkansa, ilmeisesti Kipin kanssa riehuessaan, ei se päässyt mukaan reeneihin. Tassusta ei löytynyt haavaa tms eikä turvotustakaan nivelissä, mutta Susi ontui hiukan. Kipulääkkeellä nyt ja katsotaan miten etenee.

Kipin kanssa koululle iltareeneihin. Koska paikalle ei tullut muita (tajusin reenin jälkeen, että olimme sopineet huomisesta: sitä se loma teettää:)) tehtiin pika harjoitus tai PITI tehdä. Olin ottanut harvinaista super herkkua palkaksi; broilerpullia. Kipi ei kyennyt irtaantumaan repusta !!X&(0&¤#ZZWW!!

Olin suunnitellut palkkaavani luokesetulon eri osista takaperin edeten,mutta eihän siitä tullut mitään. Koira ei kyennyt juoksemaan, kun silmät piti pitää repussa ja jokainen minun liikahdus sai koiran ryntäämään repulle . Voihan per......le, arvatkaa revinkö hiuksiani ??? Patukalla hetki riehuttuamme saatiin suora luoksetulo hyvällä vauhdilla aikaiseksi.

Seuraamiseen yritin taas saada provosoitua komentelua, muttei siitäkään tullut mitään. Muuten hyvää seuraamista ja opeteltiin peruuttamista. Vihjasanasta "peruu" ja oikean jalan liikautuksesta taakse päin Kipi jo nousee suoraan seisomaan. Ei hyppää vinoon vasemmalle.

Ruutuun lähetyksiä;ensin seisomisesta pallo palkka sitten maahan menosta pallo ja lopuksi koko liike sivulle juoksusta palkaten. Hieno!

Tasamaa noutoja palautuksesta palkaten: hyvällä vauhdilla tulee.

Tunnari: selkeästi osaa!!! ja vauhtia on hurjasti.

Näin ahne koira on aivan käsittämätön mulle. Luulin herkun saavan aikaan kuumumista ja vauhtia en suinkaan koomaan vajoamista! Tästä opin,etten koskaan voi kokeeseen mennessä ottaa super herkkua mukaan. Selvittiinhän näistäkin reeneistä lopulta hyvillä mielin ja herkutkin tulivat syödyksi:)