Pitkästä aikaa reeneissä kaikki paikalla. Huugo oli käynyt laittamassa alulle uusia am.cockereita,joten Keijo epäili tulisiko reenistä mitään.Hyvin maistui työnteko ilottelun jälkeen;) Qiralla lähestyvät rotumestikset ja siihen viimeistely reeniä. Tuikku odotteli hierojaa käymään takapään kankeutta helpottamaan, sille lähinnä hauskaa ja helppoa. Kipille myös kisa muistuttelua misseilyn jälkeen.

Aloitimme paikalla makuulla 4min,piilossa. Hienosti meni loppu perusasentoon asti.Kipi ei noussut ensimmäisellä käskyllä (yllätys, yllätys!Sissin käskyllä). Loppu uusiksi ja nyt ohjaajakin mukana.

Kipi teki AVO-kokeen
-seuraaminen: koira kävi hiukan kuumana->edisti.(Keijo liikkurina provosoi käskyillä) pieni marmatus mistä huomautin
-liikkeestä maahan meno: hyvä
-luoksetulo: hyvä
-liikkeestä seisominen:hyvä
-hyppy: hyvä (esteenä keppi+takki)
.tasamaa nouto:hyvä- lievää kapulan pyöritystä luovutuksessa
-kaukokäskyt: hyvä- ennakoi loppu perusasennon

Kipi kävi kuumana koko kokeen ajan. Jos palkkasin taputtamalla ja kehulla koira marmatti ja näykki kättä. Odotti selvästi ruokaa/herkkua repusta loppupalkaksi. Täytynee pitää taukoa herkkujen kentälle viennissä.
Samanlaista tasapainoilua herkkujen kanssa Kipillä, kun pallon kanssa Sissillä aikanaan.

Loppussa tein Kipille tunnarin. Lili liikkeenohjaajana. Kipi syöksyi kapuloille,nosti ensimmäistä,tajusi sitten mitä on tekemässä ja etsi oman haistelemalla. En kehunut vaan Lili vei uuden kapulan edellisten joukkoon.
Hiukan rauhallisempi, mutta silti liian sählä mun mielestä.Kolmen päivän tauko tunnarin teosta ei siis tee hyvää. Pääasia, että otus muisti nenän käytön.