Leinolaan kokoontui ehkä hiukan vähemmän innostunut reeni porukka. Meillä kaikilla oli ollut jokin koettelemus eilen eli minä, Sari ja Keijo tokoilimme ja Lili näytelmöi Pietarissa.

Reeni meni ehkä enemmän seurusteluksi,kun totiseksi ongelma ratkomiseksi. Se meille sallittakoon!

Kipiltä yritettiin ensin saada tyytymättömyys nurinaa aikaiseksi, hiukan laihaksi jäi tulos. Seuraamisen tiukoissa käännöksissä ja askelsiirtymissä tuli hiukan nurkumista mistä pääsin huomauttamaan. Ei muuta. Sitten tehtiin muutama tasamaa nouto joista palkka paluuseen lähdöstä.  Kaukot pitkältä matkalta kaikilla vaihdoilla upeasti hyppimällä. Sitten tunnari Sarin avustamana,niin että Sari nosteli käsin häiriökapulat maahan. Pieni vieras haju siis mukaan. Kovalla vauhdilla kasan keskelle ja nenä töihin!! Tosi tarkasti Kipi haisteli ja toi oman hyvällä vauhdilla. JEE JEE JEEEE

Välissä Sissi teki paikalla istumisen. Luoksetulon missä annoin ensin Kipin käskyn "tänne"millä Sissi lähti ravilla,tajusin mokani ja käskin "pian" ja Sissi vaihtoi laukkaan. Voi tota vanhuksen intoa tehdä oikein! Kaukokäskyissä tekniikka hiukan hukassa, mutta yritystä kovasti mukana.

Tauon jälkeen Kipi paikalla istumiseen. Hienosti istui, ei epävarmuutta vaikkei ole ennen tehnyt. Piilossa vain lyhyt aika. Perään pitkä paikalla makuu. Sitten piti tehdä nopea ruutu reeni, mutta hinkkaamiseksi meni.

Keijo vei pallon Kipiltä salaa takalinjalle. Kipi tajuaa hyvin merkkien tarkoituksen. Kiinnittyy heti kohti ruutua. Kovalla vauhdilla pallolle. Uusinnassa ja uusinnan uusinnan uusinnassa Kipi yritti sivusta  kiertäen sisään. En päästänyt! Kävin välillä kutsumassa Kipin ruutuun ja vein sen juosten ruutuun,mutta aina itsekseen sivusta kierto. Meinas palaa hihat!! Sitten otin saaliilla juoksun pallon perässä, nyt meni oikein. Sitten pienellä viiveellä saalis eli ensin Kipille käsky ja kun koira oli juoksemassa ruutuun pallon heitto yli ja eteen.
Tähän lopetettiin.

Vähäks mää oon tyytyväinen tunnarin edistymiseen. Ei se VOI VOI luokka niin kaukana taida ollakkaan:)