Päiväkodin nurmella tekemässä Kipille kisamainen VOI.luokka liikkeenohjaajana Tiina.

-paikalla makuu, piilossa n.1min; pyllyn keikuttelua piloon poistumisen ajan ja jännittyneen oloinen

-seuraaminen; hyvä-- pari komennus urinaa ja yksi täys käännös molemmilta huolimaton,Kipi kävi alussa todella kuumana, mutta rauhottui loppua kohden

-liikkeestä istu; hyvä- hiukan hidas istuminen

-luoksetulo; hyvä -- seiso huono,maahan hienosti, vino loppu pa

-ruutu; hyvä

-hyppy nouto; hyvä

-metallinouto; hyvä-- palautus vauhti hidas

-tunnari;  huono, vauhti hillitympi, mutta nosti väärää vaihtoi oikeaan minkä toi, puree kapulaa

-kauko käskyt; hyvä-- annoin itse huolimattoman ylös käskyn,toisella nousi, selvästi Kipi mietti seisomasta istumista "Mikä on se oikea tapa? Tätä on opeteltu."

Kokonaisuutena paremmin, kun viikko sitten. En käsitä miksi tämä reeni paikka nostaa Kipillä kierroksia. Vai johtuuko Sissin mukana olosta??!!  Luoksetulon seisomista on palautettava mieleen. Se oli niin hieno ja nyt on alkanut valua. Kaukojen hinkkaus alkaa näkyä eli jatkuu vielä. Ruutu hyvällä mallilla. Istumisen nopeutta voitaisiin ottaa ohjelmaan. Metalli noudossa pidetään yllä noston jonkin asteista mielekkyyttä. Palautukseen puututaan myöhemmin. Tunnarin rutiinin harjottelu ohjelma jatkuu.

Kiden reenin jälkeen tehtiin  Kipille kisamainen tunnari. Paremmin kuin ensimmäinen. Vauhti ok, haisteli kaikki läpi, nosti oman, pudotti sen ja tarkisti viereiset sitten nosti oman ja toi. Puree kapulaa. Itseluottamusta tarvitaan siis lisää. Nyt näyttäisi vauhti rauhottuneen ja liikkeenohjaajan kyttäämistä ei tullut.
Pari luoksetulon seiso pysäytystä pallolla. En kovin tyytyväinen niihin. Kipillä oli kuitenkin kivaa.