Aamureenit koululla kahden Kipin kanssa.Aiheena pitkät matkat ja uusia juttuja. Aloitimme tunnarilla. Keijo oli kotona hajustanut kapulat. Tein alku jutut niinkuin aina, mutta vein ne n.20 metriin pari riviin. Kipi lähti hurjalla vauhdilla, jarrutti kapuloille niin,että muutama lensi paikoiltaan. Oikeastaan mitään muita haistamatta otti oman ja toi. Muuten hieno,mutta luovutuksessa pari pyöräytystä.

Sitten teimme tunnarikapulalla nosto harjoituksia. Taskoitus opettaa kapulan paikka heti kulmahampaiden taakse. Silloin ei oikein pysty pyörittelemään, koska kapula putoaa. Pito on rauhallinen ja tiivis. Pari oikeaa nostoa, mistä hurja kehu ja lihapullaa.

Sitten ruutu,mihin olin virittänyt reunanauhat ja pallo valmiina. Hienolla vauhdilla Kipi haki pallon. Sitten uutena juttuna jätin Kipin merkille seisomaan ja lähetin ruutuun sivuttain. Hyvin lähti, seisahtui käskystä ja nopea maahanmeno. Kävelin kuvion ja kutsuin sivulle. Palkkasin pallolla , kun Kipi oli oikeassa paikassa seuraamassa. Sitten vaikeutus, merkin kautta ruutuun. Meni hyvin merkille, mutta ruutuun lähtö hiukan epävarma. Pyysin takaisin merkille ja lähetin uudelleen. Lähti paremmin ja kehusta vauhti kiihtyi,seisomisesta pallo. Sitten vaihdeltiin sivuja, mistä ruutuun sisään ja erilaisia palkkoja.

Ohjattu nouto ensin liikkeenä. Oikealta haku oli super! Perään vasen, myös hyvä. Sitten liikkeen alku taas kisamaisesti,mutta palkka jo merkistä. Oikealta haku ja hurjaa pallo palkkaa. Sitten samanlaisia nostoharjoituksia ohjatun kapuloilla, kun tunnareillakin.

Maahanmenojen nopeus harjoitus leiriltä saamani vinkin mukaan. Lihapullalla hypitystä ja siitä käsiohjauksella maahan. Muutama todellinen sukellus.

Kaukokäskyjen aloitus 30 metristä. Ei noussut ekalla. Kävin pitämässä tiukan puhuttelun uhmaajalle. Uudelleen yhtä kauas, nyt nousi heti ja siitä hirmu kehu+ lihapullaa. Sitten yhtä kaukaa istu- ylös-maa hienosti hypellen.

Loput namit istu -maahan -ylös leikkiä.

Loppuun uutena eteenmeno lelulle 30 metriin. Vietiin yhdessä lelu kentän laidalle, annoin vihjeen mitä tullaan tekemään (tipsin) ja lähetin "eteen". Hienosti korvat rullalle ja menoksi. Toinen samanlainen. Kipillä oli tosi kivaa:) Itselle jäi hyvä mieli onnistuneista uutuuksien opetteluista.