Keskiviikkona soitin Veteriin Sissin tilanteesta. Voimattomuus kohtauksia on tullut noin joka toinen päivä. Keskustelun tuloksena lisättiin Vetmedin 5mg/kahdesti päivässä. Pari viikkoa taas katsellaan miltä tämän lääkityksen kanssa näyttää.
1843808.jpg

Tytöt nauttivat loppukesän auringosta kotipihassa perjantai iltapäivällä.

Perjantaina Keijon kanssa reenaamassa päiväkodin nurmella. Tarkoituksena oli mennä koulun kentällä, mutta mopoilijat olivat kerääntyneet sinne, joten häiriötä olisi saattanut olla liikaa.

Tehtiin ensin paikalla olo Kipi maaten ja Kenny istuen n.4min. Hyvä rauhallinen paikallaolo molemmilla. Kipi ei keikutellut pyllyään ja oli muutenkin rauhallisen oloinen.

Sitten luoksetulo pilkottuna ja eri palasista palkaten pallolla. Eniten seiso pysähdyksiä. Nyt oli täpäkät pysäykset.

Ruuttuun menossa Kipi oli varma osaamisestaan ja pysähtyi käskyllä seisomaan ja heti nopea maahan meno.Tytteli ihmetteli miksi ei palkkaa tule:-0 Uusinnassa korvat ja maltti mukana. Pari toistoa ja loppuun koko liike. Hyvin.
 
Metalli nouto liikkeen omaisesti. Hyvällä vauhdilla hakemaan, reipas nosto. Palautus vauhti hidas, mutta muuten ok.

Tunnari kisamaisesti meni kertakaikkiaan hienosti. Maltillisella laukalla kapuloille, kaikkien tarkistus kahteen kertaan,mutta ei nostelua eikä tökkimistä sitten oman nosto ja tuonti. Ainoastaan pari pyöräytystä luovutuksessa. JES JES JES

Nopean reenin jälkeen lähdimme metsään ja siellä Sissi pääsi hommiin.Tuloksena n. litra suppiloita. Mummu saa hoitopalkkaa Sissin pidosta viikonlopun, kun minä koulutan hoffeja.