Viikonloppu vierähti Pirkkahallin läheisellä kentällä hoffeja kouluttaen. Hauskoja ihmisiä ja taitavia koiria ;)
Tsemppiä kaikille koe ja kisa kentille lajeja erottelematta.

Kipi oli mukana kuunteluoppilaana ja pääsi molempien päivien päätteeksi tekemään omat reenit.
Lauantaina ensin seuraamista kaikilla nopeuksilla, käännöksiä paikalla ja askel siirtymiä. Hienosti suoritettu vaikka kierrokset olivatkin aika korkealla,kun vihdoinkin pääsi kentälle. Luoksetulo pysäytyksillä oli ihan super.Ruutuun juoksuja korvien toiminnan tarkistuksella. Eli pysäytin seisomaan ja pidin melko pitkän tauon sanomatta mitään. Olin juuri aikeissa heittää pallon hienosta suorituksesta, kun Kipi meni maahan. Voi kökkö!Uusinta meni hyvin. Tasamaa nouto meni taakse vilkuiluksi,kun bestis Heri tuli kentälle. Huomautuksen jälkeen homma oli selkeää.

Sunnuntaina ruutuun->seiso->maahan nopealla temmolla kolmesti ja sitten seisomisen jälkeen hiljaisuus. Hienosti Kipi pysyi seisomassa. Sitten menin itse ruutuun ja kutsuin sinne ja pysäytin seisomaan. Hyvin.
Luoksetulo seisomaan pysäytyksestä palkaten. Uutena juttuna A-este, koska Piffien kentällä on myös loiva sellainen.Saatoin itse pari kertaa ylösmenolle ja palkkasin pallolla alastulon jälkeen. Uskalsin yrittää pallonoutoa A:n yli. Hienosti tytteli kiipesi molempiin suuntiin. Bileet!!!!!  Kysyin Lililtä arvaisinko ottaa jyrkällä A:lla. Lili meni katsomaan loivan A:n taakse miten Kipi tulee alas noudossa. Hyvin Kipi käytti puolia hyväkseen, eikä hypännyt ylhäältä. Siis jyrkälle A:lle. Vieressä ollut tokohyppy hiukan sekotti ajatuksia, mutta Lilin siirrettyä se pois ja minun saatettua ylösmenolle, juttu sujui hyvin. Uusinta pallonoutona. JEEEEE
Lopuksi tunnari. Ensimmäisessä vauhti maltillinen,mutta Kipi toi ensimmäisen kohdalle sattuneen,joka oli väärä. Per*******. Uusinta hieno!  Kaksi väsynyttä uuvahti heti kotiin päästyään.