Oh ho, mikä viikko!

Maanantaina töistä tullessani toin Sissin kotiin hoidosta mummulta. Hienosti olivat toisiaan hoitaneet; sydän sairaat. Iltalenkillä koirat irrottelivat multavaraston "heinäpellossa". Molemmat olivat yltäpäältä heinän siemenissä. Sissillä oli silmissäkin niitä. Kotona parhaani mukaan pesin niitä pois. Aamulla Sissin silmät rähmivät enkä arvannut kortisonia niihin laittaa.Ja minä heräsin kuumeisena.Olinhan yskinyt jo perjantaista alkaen. Eikä viikonlopun jatkuva puhuminen tietenkään ollut tautia parantanut.Eikun terveydenhoitajan juttusille.On kuulemma paljon flunssaa liikkeellä ja saattaa kestää viikko kausia. Helmee:/

Illalla Saija tuli Tenhon kanssa käymään. Hieno pieni belgi-krokotiilin poikanen. Kipillä ja Tenholla oli hauskaa.Hiukan myös tottelevaisuuden saloja raotettiin Tenholle.

Keskivikkona Sissin silmät rähmivät vieläkin enemmän, joten soitto Veteriin. Iltapäiväksi aika. Sitten soitto jo vakiintuneelle eläinambulanssin kuljettaja Lilille. Käviskö mitenkään??? Onneksi on joku noin ihana ihminen kenelle voi soittaa ja pyytää koiralle kyyditystä!!!!!!  KIITOS  !!!!  Olisi ollut melkoinen voiman ponnistus lähteä kaupunginbussilla kuumeisena seikkailemaan. Ja vielä pelätä koska joku kanssa matkustaja päättäisi olla matkustamatta koiran kanssa samassa kyydissä. Antibiootti-kortisoni tipat 7-10 päivää. Kysyin varmuuden vuoksi,käyhän sama tippa myös Kipille jos on tarttuva tulehdus. Sain oman reseptin Kipille;samasta lääkkeestä.

Torstaina sitten rähmivät myös Kipin silmät. Soitto Saijalle ja varoitus, että saattoi Tenho saada pöpön meillä käydessään. Voi pahus! Itsellä oli yskimisestä oikeassa hartiassa joko lihaskramppi tai hermo pinne. Käsi melko käyttämätön ja pään kääntö kokovartalolla oikeaan.

Perjantaiset rapujuhlat jäävät ikävä kyllä väliin:(