Sissin eilinen reenaaminen sitten kostautui niskajumina:( Koira itki töistä kotiin tullessani aina, kun yritti käydä maate.Annoin Sissille kipulääkettä,joka helpottikin sen oloa. Pisti miettimään,koska on liikaa kipuja ja hoidanko vaan itselleni? Sen päätöksen olen tehnyt, etten Sissiltä vapaana juoksua metsässä lopeta enkä kolmatta vaivaa lääkitse pysyvästi. Nyt jo klome lääkettä annettavana päivittäin. Kauheaa katsella toisen kipuilua, eikä osaa auttaa.

Illalla Kipin kanssa reenaamassa aiheena oikea mielentila. Olen viime aikoina ruokkinut liikaa korkeaa virettä reeneissä. Tässä pitäisi olla tarkempi noin kiihtyvän otuksen kanssa.

Tehtiin ensin seuraamista Tiinan ollessa liikkeen ohjaajana. Paljon käännöksiä ja pysähdyksiä kaikilla nopeuksilla. Aluksi rauhoitin koiran ja vähän aikaa sujui hyvin. Kuten arvasinkin pysähtely ja liikkeen ohjaaja kuumensivat Kipiä. Kerran jopa haukkui vastalauseena pysähtelyyn. Seuraamis paikka pysyi ja kontakti hyvää. Joku pa oli vino.Nami palkkaa.

Sitten ruutuun juoksu ilman mitään ennakko tipsejä. Kipi lähti vauhdilla oikealle etu merkille josta itse korjasi keskelle ruutua. Käskytin seiso->maahan ja vapautin siitä. Namia. Rauhoitin koiraa ja lähetin uudelleen ruutuun. Nyt paremmin sisälle missä seiso->maahan ja kävelin palkkaamaan.

Hyppy nouto viisi metriä esteen takaa.Rauhoittelua aluksi. Hyvä nouto, luovutuksessa hiukan pureskelua. Pari toistoa vinoon heitettyä kapulaa. Kipillä ei ollut aijettakaan kiertää tai oikaista.

Tunnari kisamaisesti.Rauhoittelua alkuun.Lujaa kapuloille, ensimmäisen nosto ja pudotus sitten vasta nenä töihin ja oikean tuonti. Uusinnassa vaan neljä kapulaa kaukana toisistaan. Samanlainen. VOI PER:::::LE!! &%W#XZ#QM?
Kävin potkimassa kapulat lähemmäs toisiaan ja laitoin sinne myös sen juuri haetun joukkoon. Seurautin Kipin puoliväliin kapuloille ja siitä lähetys etsintään. Nyt toimi niinkuin pitäisikin. Mitä mää teen? Näin lähellä kisaa en arvaa tehdä vauhdin poisto reenejä.

Kiden "kokeen" jälkeen Kipi pääsi vielä  tekemään metalli noudon ja palkaksi juoksemaan ruudusta patukan.