Reenaamassa edelleen mielentilaa ja sen hallintaa. Samalla kenraali sunnuntain kokeeseen. Ja KAIKKI meni päin per.......!!!!!!

Paikalla makuussa Heri alkoi puhista jollekkin selän takaa kuuluvalle äänelle ja Kipi heti mukana. Päälle päätteeksi lähti vielä katsomaan mitä herkkua Herille tarjotaan. Poski villoista palautus omalle paikalleen.Loppu meni rauhallisesti,ei häiriintynyt liikkeenohjaaja Keijon kävelystä yhtään. Vielä palkkasin pysymisestä istumassa muiden käskyttäessä vieressä "maahan". Ei tarjonnut kertaakaan väärä asentoa.

Seuraamisessa paljon pysähdyksiä ja käännöksiä. Heti toisessa pysähdyksessä Kipi kommentoi ja minä taas poski villoissa kiinni. Rauhoittui hyvin ja lopussa muisteltiin peruuttamista. Ensimmäinen askel hienosti suoraan,  mutta toisessa hyppää vinoon. Saatiin onnistuminen muutamalla toistolla.Nami palkkaa.

Luoksetulo päivän pelastus! Aiheena liikkuriin reakoiminen. Ei nähty tänään ja pysähdykset hienoja mistä pallo palkkaa.

Ruutu, tarkoituksena tehdä kisamaisesti, mutta toisin kävi. Ensimmäisellä kerralla Kipi jäi huuhailemaan oikean puoleisten merkkien väliin ulkopuolelle ruutua. Kutsuin pois. Yritti samaa uudelleen, joten käskin pois. Menin itse ruudun taakse ja kutsuin sekä pysäytin sinne. Pallo palkkaa. Nyt lähti suoraan ja pysähtyi hyvinseisomaam->maahan. Lähdin kävelemään kuviota ja lähtö paikkaan päin käännöksen jälkeen Kipi lähti perääni. Poski villoista palautus ruutuun ja kävelyt uusiksi. Nyt pysyi hyvin, joten kävelin palkkaamaan namilla. Uusi kisamainen yritys. Tällä kertaa kaikki oikein. Kävely kuviosta palasin palkkaamaan koiran ruutuun.

Tunnari. Voi kiesus!!!  Ensimmäinen aika hyvä, paitsi ensimmäisen suulla haistaminen, mistä en pitänyt. Ei siis palkkaa. Keijo siirsi kapulat lähekkäin ja minä vein kapulan . Seurautin Kipiä pari askelta ja lähetin. Nosti ensimmäisen, oho väärä ja pudotti. Nosti toisen, oho väärä ja pudotti. Nosti kolmannen, oho väärä ja pudotti. Nosti neljännen, katos vaan oikea; vien mammalle. Selvästi Kipi yritti tehdä äkkiä oikein, että saisi palkkaa.
Koira maahan rauhoittumaan ja omat aivo-herneet töihin. Mitäs tänään tehtäisiin??  Kisamaisesti (se on varmasti tutuin tapa tehdä) Keijo vei kymmenen kapulaa riviin, oma toinen vasemmalta. Kipi lähti hyvin, tuli rivin keskelle, lähti tarkistamaan riviä pitkin oikealle, kääntyi päässä ja palasi yksitellen haistaen omalle. Otti sen ja lähti tuomaan. BILEEET!!

Hetki rauhoittumista ja kaukot. Hienosti hyppimällä. Nyt olen saanut istumaan peruuttamisen pois ja tilalle seisomasta maahan menon eteenpäin. No,ompahan mitä hinkata.

Kaikenkaikkiaan ihan hyvä mieli. Virheet tulivat hyvään paikkaan ja korjaamiset toimivat. Nyt on kaikki tehty. Peukuttakaahan meille sunnuntaina;)