Iltareenit Keijon ja Lilin kanssa. Sissikin pääsi pitkästä aikaa ihan oikeasti tekemään jotakin ja kyllä piisasikin intoa. Ensin seuraamista kaikilla nopeuksilla, käännöksiä paikalla ja askelsiirtymisiä. Yritystä mahdollisimman tarkkaan työhön (muutama pa jäi vajaaksi, mutta en huomauttanut). On se vaan niin helppoa Sissin kanssa.

Suora ruutu 30 metristä. Ekalla kerralla seiso-maahan, toisella pelkkä seiso. Pallo palkkaa. Tasamaa nouto ja jätetyn kapulan nouto pallolla palkaten. Idiootti rinki liikkeenä hienosti.

Sitten Kipi paikalla oloon n.4 min. Nyt rauhallinen eikä keikutellut pullyään. Reakoi Keijon maahan käskyihin ja niitä sitten harjoiteltiin. Meni lopulta perille, että vaan minun käskyjäni kuunnellaan.

Sitten kisamaisesti seuraaminen, joka oli pitkä kaikilla nopeuksilla ja askelsiirtymisiä (peruuttaminen hyvä, ei vielä erinomainen, mutta hyvässä mallissa).Kipi kävi todella kuumana ja marmatti pari kertaa pysähdyksessä. Muuten hyvää seuraamista. Liikkeestä istu hyvä, nyt riittävän nopea istuminen. Luoksetulossa me molemmat kävimme aikas kuumana. Kipi ei kuullut ensimmäistä maahan käskyä, hyvä seisominen, reakoi "käsky"yn,hyvä maahan meno, reakoi taas" käsky"yn ja lopussa minä käsken koiraa sivulle "tänne" käskyllä. Oikea sana "sivulle". Eli läskiksi meni. Pitäisi pystyä hillitsemään itsensä, eikä lähteä mukaan koiran höyryämiseen!!!

Ruutuun lähetyksen alussa kentän sivulle tuli pari vierasta koiraa, joille Sissi,Qira; Heri ja Kenny alkoivat haukkumaan. Kipinkin piti yhtyä kuoroon. Sitten jalkapalloilijat melusivat aivan ruudun takana, mutta päätin käyttää kaikki häiriöt hyödyksi ja lähetin koiran matkaan. Lähti hyvin,mutta ajautui sivuun , etsi omatoimisesti ruutuun ja pysäytin etureunalle. Käskin maahan (oli ulkona etutassujen matkan). Loppu liike hyvä. Tein uudelleen tilanteen rauhoituttua ja nyt hyvin ruutuun asti, missä pysäytin seisomaan ja vapautin kehulla.

Metalli nouto ok. Juuri,kun lähetin koiran tuli harhapallo noin metrin päähän kapulasta. Kipi kävi hakemassa kapulan välittämättä jalkapallosta. Yes! Tasamaanouto hyvin. Tunnari oli super!! Kaukoissa palloilijat taas häiriköivät ja meidän molempien keskittyminen hävisi. Pari tuplakäskyä ja 30 cm eteneminen. Muistutin liikeitä taaksepäin ja sitten pallo palkkaaaaaa,

Näin suuressa häiriössä ei vielä olla tehty kertaakaan, mutta tulipa todistettua, että Kipi kestää. Hiukan keskittyminen herpaantuu, mutta työt tulevat silti tehdyksi. Siirryimme rauhallisempaan paikkaan Herin reeneihin ja niiden jälkeen tein vielä Kipin kanssa sivulla istumista Lilin huudellessa "maahan". Kerran Kipi liikautti tassuaan, mutta pysyi istumassa. Sitten luoksetuloa palkaten pysymisestä paikoillaan reakoimatta liikkeenohjaajan huuteluihin.Pysähdykset olivat hienoja. Pallo palkkaa.

Vielä parit reenit ennen koetta. Nyt näytti hyvältä,kunhan muistan itse pysyä rauhallisena. Helpommin sanottu/suunniteltu, kun tehty;)