Maanantain iltalenkki suuntautui koulun kentällä reenaamaan vaikka flunssa yrittää saada otetta. Toisia odotellessa Sissi pääsi avustaja henkilöksi rakentamaan kentälle kahta ruutua. Sissi oli hyvä laskemaan askelia (kulki aivan kantapäilläni ja piti kuononsa kiinni ruutu merkeissä) sekä auttamaan ruudun reunanauhan laitossa. Sitten Sissi temppuili "katsomossa" eli kulki alinta penkkiä edestakaisin. Se on aika kapea ja yläpenkki on koiran lavan korkeudella, joten rauhassa piti tasapainoille ettei putoa.

Sissi jumppasi takapäätään istu->ylös,jkoa tehdään takapäätä siirtäen taaksepäin ja maahan->ylös vaihdoilla, jotka tehdään hissinä suoraan ylös. Sitten koko kropan hallintaa peruuttamalla ja sivuttais siirtymillä. Lopuksi pari jätetyn kapulan noutoa.

Lili ja Elina olivat limestyneet jo paikalle ja Kipi l. Skäbädi pääsi aloittamaan oman ekan reeninsä. Tunnari n.15 kapulalla. Lili rakensi niistä hienon neliö ketjun. Kapulat lähekkäin toisiaan, mitkä Kipi sai siirtymään paikoiltaan mennessään vauhdilla suoraan keskelle,mutta nenä työskenteli super hienosti. Ei sähläämistä eikä muiden nostelua ja heti oman löytäessään nappasi sen suuhun ja toi.Luovutus hiukan kaukana,johtuen luultavasti vielä mukana olevasta epävarmuudesta. Malttoi kuitenkin istua edessä, eikä rynnännyt takaisin kapuloille. Jätti tyytyväinen tähän!

Seuraavassa osassa Kipi muisteli ruutuun menoa merkin kautta. Ensimmäistä kertaa namikupit ruuduissa ja Lili ja Elina juoksuttivat nameja vuorotellen kuppeihin. Ensimmäisestä lähetyksestä merkille pallo palkka. Toisesta tarkoitus lähettää vasempaan (vaikeampaan) ruutuu. Eipä muistanut Kipi mitä pitäisi tehdä. Autoin menemällä lähettämään parin metrin päästä sivuttain kylläkin.No jo oli vauhtia. Voi kumpa olisi ollut kamera mukana ikuistamassa Kipin ilme sen yrittäessä kertoa minulle "Hei vitsi, siell oli herkkua!! ". Sitten peruutin joka lähetyksessä taaksepäin ja lähettelin vuoroin oikeaan ja vasempaan. Kerran vasemmalla pysäytys mistä pallo palkka ja vielä yksi namipurkille oikealle. Kipillä oli ääri kivaa.

Ohjattu nouto palloilla, muuten kisamaisesti, mutta tipsasin Kipiä voimakkaasti katsomaan liikkeenohjaajan vientiä.. Ensin vasen hienosti kaartaen hakuun. Heti perään oikea aivan yhtä hyvin. Pallo leikkiä kahdella,mitkä Kipi yritti omia molemmat. Otin mukaan kolmannenkin ja nyt oli Kipin irrotetta vaihtaakseen karkuun vierivään ja minä sain seuraavan heitettäväksi. Vähäx kivaa.

Lopuksi seuraamista. Ensin piiiitkä suora ja takaisin, Kipiä alkoi epäilyttää tää touhu ja sen piti edistää katsomaan minua kunnolla kasvoihin "Mitä sää hommaat? Kerro mullekkin!". Muistutuksesta piti paikan. Sitten paljon kääntymisiä ja askel siirtymisiä. Näissä Kipi kuumiaa ja alkaa komentamaan. Ärähdin sille ja se rauhoittaa. Hienosti perusasennot tiiviit ja peruuttaminen suoraan.

Koirat saivat jousta kahdestaan hetken kentällä. Hauskaa nillä olikin.

Tänään tiistaina flunssa sitten sai yliotteen ja nyt on palattava peiton alle.Joku tiejyrä meni meidän sängyn yli viimeyönä. Varokaa sitä!