Pitkästä aikaa oikein kentällä tottistelemassa Tiinan ja Kiden kanssa. Kide teki ensin liikkeet ja Kipi oli paikalla makuussa. Rauhallisesti vaikkakin aika terävästi Kipi makaili, kunnes Tiina laittoi käden taskuun ja samalla kehui Kideä iloisesti. Neiti taisi itsekkin ymmärtää mitä tuli tehtyä, koska juostessani palauttamaan sitä Kipi irvisti ja heittäytyi maahan.

Seuraaminen oli todella iloista ja vietikästä. Alussa edisti ja henkilö"ryhmässä" kontakti putosi pari kertaa.

Liikkeestä istuminen oli todella hienot maahan menot kolmesti:(  Ilmeisesti eiliset maahanmeno leikit olivat hyvässä muistissa. Pääavulla istuminenkin onnistui.

Liikkeestä maahan meno ja luoksetulo onnistui hyvin.

Tasamaa noudossa ensimmäisellä kerralla palautus vauhti hiukan hidastui. Hetsasin namilla ja johan tuli vauhtia.

Eteen menoon olin jättänyt kolme lelua. Ekalla lähetyksellä Kipi oli ihan hukassa tehtävänsä kanssa. Hiukan lisää hetsausta ja nyt juoksi riittävän kauas. Yllätys yllätys Kipi valitsi ensimmäiseksi tuotavaksi esineeksi 60 cm motskarin. Seuraavat kaksi olivatkin sitten helppoja. Tiina ihaili Kipin vauhtia paluussa. Olihan se hieno.Taisteltiin lemppari lelulla.

Sitten lopuksi tokoiltiin ruutua. Muutama lähetys merkin kautta.Merkille menot ei ollut ihan parhaita mahdollisia, mutta hauskasti Kipi pyörähti seisomaan niin että merkki oli sen navan kohdalla.Ruutuun juoksu taas niin vauhdikasta, että heikompaa hirvittää. Miten tosta vauhdista pystyy pysäyttämään koiran sisälle ruutuun? Pitihän se kokeilla. Eipä olisi voinut paremmin onnistua,napakka pysähtyminen ja täysin keskellä! Itsestä kyllä näytti,että on takaa ulkona. Jotenkin hankala hahmottaa vinosta linjasta pelkillä kulma merkeillä, missä takalinja menee.Välillä palloa ja välillä namia.

Sitten luoksetulo liikkeenä. Hyvät vauhdit ja pysähtymiset. Lopuksi pallo palkka seisomisesta.

Sissi teki 10 ruudun. Muisteli hiukan kakeja ja peruuttamista. Lopuksi jätetyn kapulan noudon. Onnesta mykkyrällä Susi ei suostunut luopumaan pallosta, kun sen vihdoin sai. Höperö vanha akkakoira:)