Maanantai iltana, kun iltalenkillä vein Sissiä mummulle hoitoon, oli paljon muitakin ulkoilijoita liikkeellä. Ohitsemme juoksi (samaan suuntaan) todella urheilullinen nuori mies. Kipinhän pitäisi saada kiinni kaikki ohittajat,mutta koska koirat olivat remmissä en mitään lisä käskyjä antanut. Sissi pysähtyi haistelemaan ja silloin Kipiltä loppui pinna. Se pinkaisi jo aika kaukana juoksevan miehen perään. En tajua miten remmi lähti niin helposti kädestäni irti. Aivan kuin karannut silmukka kutimesta; heti kaukana. Hölmistyneenä en edes osannut tehdä mitään katsoa vaan koiran perään :-O Lopulta sain sanasisen arkkuni auki ja kutsutuksi Kipin takaisin. Ei aivan saanut Kipi kiinni juoksijaa.

Tulimme sitten Linnainmaan koulun kentälle ja päästin kiorat vapaaksi juoksemaan. Niillä olikin hauskaa keskenään, kunnes Kipi äkkäsi jotain ojan toisella puolella 3-4 metrin päässä. Ja sillon läkx. Rusakko edellä ja Kipi perässä. Ei auttanut luoksetulokutsu ei. Me siinä Sissin kanssa seisoskelimme ja kuulostelimme,että mihinkähän asti tytteli lähti. Metsän läpi sitten näin miten Kipi vetää lenkkipolulla edes takaisin meitä etsien. Nyt luoksetulo onnistui. Kuonossa naarmu ja silmäkulmassa reikä. Minä siinä sitten kerroin Kipille sadun suuresta pahasta rusakosta, joka pistelee iltapalaksi karkailevia pikku belgejä!!!!!

Todella rentouttava ilta lenkki työpäivän päätteeksi.
Tiistaina olin lupautunut Pirkanmaan Nuuskujen ALO-AVO-ryhmän loppu- mölli kokeen tuomariksi. Kokeen päätyttyä Kipi teki VOI luokan kokeen omaisesti. Tiina tuomaroi ja toinen kurssin vetäjistä oli liikkeenohjaajana.

-paikalla makuu 10
-seuraaminen 8½, edisti ja juoksussa pomppi
-liikkeestä istuminen 8, hidas istuminen
-luoksetulo 8, maahan meno oli pitkä
-ruutu 10
-metalli nouto 9,½, palautuksessa ravasi
-hyppy nouto 9½,lievää puremista
-tunnari 10
-kaukokäskyt 8½, liikkui hiukan sivuttain ja edes takaisin
Kokonaisuutena hyvä suoritus. Aloitus oli Kipille epäreilu; hain sen autosta suoraan kehään. Kipi oli todella kuuma,mutta  pysyi kasassa. Eniten kuumuminen näkyi seuraamisessa ja kakeissa. Luoksetulon maahan menon luulen johtuvan sunnuntaisesta matto reenistä. Silloin oli liukas matto alustana ja tässä jäinen normikko.

Keskiviikkona iltalenkillä Kipi päätti pistää kaikki kulmakunnan koirat järjestykseen. Minä olin asiasta täysin eri mieltä. Ties montako koiraa ohitettiin pöhkimällä ja niskavillat pystyssä. Sitten Kipi yltyi jo haukkumaan. Eikä lopettanut vaikka koira poistui näkyvistä. Siinä vaiheessa meikäläisen pinna sanoi *poks*.Otin neitiä kauluksesta kiinni ja kysyin mityen se juttu olikaan. Neiti murisi, josta todellakin suivaannuin ja heitin koiran niskalleen. Kipi oli asiasta täysin eri mieltä ja sitten me painittiin. Meluvallin jyrkkää alamäkeä  hyväksi käyttäen sain koiran lopulta alleni. Sitten tuijotettiin toisiamme silmiin. Kun Kipi käänsi silmänsä pois, minä nousin ylös ilman mitään kommenttia. Ja jes, heti tuli koira vastaan. Täysin hiljainen ohitus!!!

Saakohan juoksujen lähestyminen Kipin yrittämään rajojen kaatamist? Se on ihan selvästi jo muutaman kerran  yrittänyt ärsyttää Sissin tappeluun. Ja viime viikonloppuna Kipi rähähti Sissille lelustaan. Lähellä oli ettei se tikannut Sissiä korvasta kiinni. Käyttäytymisiä kerrakseen.....