Kylläpä oli taas mukava päästä sisä reeneihin. Lunta oli hetken, mutta taas on pelkkää mustaa ja märkää:(

Koska paikalle saapuivat vain Lili, Keijo ja minä pääsi Kipi aluksi kokeilemaan paria uutta agi-juttua. Pujottelu nami vedolla niin,että minä peruutan ei oikein ottanut sujuakseen (minulta). Keijon vinkistä vein sitten etuperin ja nyt sujui paremmin. Kipi ei hötkyillyt omiaan vaan seurasi maltilla minun kömpelöä ohjaamistani. Sitten muisteltiin muutaman kerran A-estettä. Alun kontaktista yli,mutta alastulon kontaktille Kipi pysähtyi ilman käskyä! Aloitus  /TAAS/ mun virhe. Kun ohjasin tarkemmin, meni alkukin oikein. Sitten kokeilimme keinua. Olin itse vähän hätäinen, eikä Keijo kerinnyt pysäyttämään keinulautaa vaan Kipi rämäytti sen maahan. No, mikä juttu tää on? kysyy Kipi. Sanoin sille, että tehdään uudelleen ja heti oli tytteli laudalla menossa. Nyt Keijo kerkisi varmistamaan laudan liikkeen rauhallisemmaksi. Hyvin Kipi tottelee käskyjä uudessa tilanteessa. Eikä sitä tarvinnut houkutella uusintaan vaan heti valmiina kun Velperi sotaan. Lopuksi vielä puomi hyvillä kontakteilla.

Sitten tokoiluun. Häiriö paikalla makuussa Kipi ja Heri olivat peräkkäin kuonot vastakkaisiin suuntiin ja Keijo teki Kennyn kanssa ympärillä seuraamista, jääviä liikkeitä ja luoksetuloa patukalla palkaten. Itse seisoin 15 metrin päässä ja kehuin Kipiä kontaktista ja maassa pysymisistä pahimpien häiriöiden aikana. Keijo teki luoksetulon vinosti Kipin edestä niin, että koirien väliin jäi ehkä puolitoista mertiä. Jo pitkään pysyttyään, Kipin kärsivällisyys herpaantui ja se lähti, kun Keijo heitti patukan ja minä kehuin Kennyä. Kipi palautettiin ruotuun ja makuu jatkui häiriössä. Palkkasin herkku nameilla. Toisessa sessiossa Lili teki Herin kanssa luoksetuloa leluun Kipin ohi. Nyt ei hetkahtanutkaan. Lisää herkkuja.

Sitten Kipi teki kisamaisesti: ruudun merkin kautta. Vauhdikkaasti merkille,pysähdys, kaartaen ruutuun ja seiso käskyllä maahan. Nostin seisomaan ja käskin peruuttamaan pari kertaa. Sitten maahan ja liike loppuun, joka sujui kommelluksitta.

Ohjattu nouto meni hienosti lopun puremista lukuun ottamatta.

Metalli-hyppy nouto sekin hienosti lopun vinoa luovutusta ja vajaata pa:a lukuun ottamatta.

Tunnari hienosti lukuun ottamatta oman pudotusta ensimmäisellä nostolla.( Kapulat olivat sileiksi hiottua listaa ja ehkä 3-5 cm pitkiä.)

Kaukot melko hyvin. Ensimmäisessä seisomisessa käänsi takapään vinoon ja siitä istuminen oli hidas.Loput hyvin. Palkaksi aamuruoka.

Toisella vuorolla tehtiin ruutua ensin molemmista suunnista merkin kautta ja sitten suoralla lähetyksellä nopeasti seiso->maahan.Ja pelkkä seiso. En korjaillut paikkaa mitenkään vaan halusin koiran kuuntelevan käskyjä. Renkaan kanssa riehuntaa aopivissa kohdin.

Loppuun Kimin kanssa paikalla makuu ohjaajat piilossa. Nyt pitää ottaa ohjelmaan noi NIIN tärkeät liikkeiden loput. Hauskat reenit ja Kipikin oli tasaisemmalla tuulella, kuin viimeksi. Tekeminen oli hallitumpaa ja korvat olivat mukana.