Sunnuntain vietin Vantaalla hauskassa seurassa TOKO:n Pohjoismaisissa Mestaruus kisoissa. Valitettavasti kaikki mielenkiintoisimmat liikkeet oli suoritettu jo lauantaina, mutta tilanne sekä joukkue- että yksilökilpailussa oli suomalaisittain hieno. Sunnuntain liikkeinä  paikalla istuminen, ruutu, tunnari ja metalli hyppy nouto. Näimme kuitenkin yhden koko suorituksen. Sina juoksuisena teki kaikki liikkeet vasta sunnuntaina.

Lopputulos oli huikea: Christa& Vip 1., Päivi& Pihka 2., Leena& Jatsi 3, ja Kati& Rho 5.Joukkue suorastaan murskaavan ylivoimainen. Suomalaiset erottuivat loppuun asti tehdyillä liikkeillään eli kaikki päättyi vasta lopun perusasentoon. Muilla näkyi huolimattomuus virheitä eniten juuri liikkeiden lopuissa.

Kotimatka oli varsinainen jännitys näytelmä puolilta päivin alkaneen lumimyrskyn takia. Puoli neljästä kahdeksaan Tiina jaksoi auton ratissa taiteilla meidät turvallisesti kotiin. Tuuli ja lumisade tekivät välillä eteenpäin näkemisen mahdottomaksi. Sivuikkunoista saattoi varmistaa missä reunaviiva kulkee. Iso kiitos TVA-kuljettajalle ;) (siis TodellaVakuuttavaaAjaja)

Tiistaina temppuilimme Kipin kanssa kotipihassa. Ensin kaukokäskyjen välissä peruuttamista. Kaukokäskyjä pelkillä käsimerkeillä sekä pelkästään äänellä. Sitten sirkustemppu oikea-vasen pysyy ja kierrä.Siinä Kipi nostaa pyydetyn tassun korokkeelle (ämpäri tai suuri sementti ruukku) ja kiertää sitten takatassuillaan näytettyyn suuntaan. Kiertäminen oikealle on vaikeampaa, vasempaan mentiin välillä jo hyvällä vauhdilla.

Ruutua lyhyeltä matkalta nopealla temmolla ruutu->seiso->maahan neljä toistoa. Sitten ruutu->seiso->peruu.
Jes jes jes! Korvat toimii!! Sama uudestaan vinosta lähettäen. Hieno.

Tasamaa noutoja kovamuovisella kapulalla palkaten paluusta. Hyvät vauhdit.

Pitkän matkan peruuuttamista takana odottavalle pallolle. Kipin älyn väläys oli hauska, kun se tajusi mistä on kyse. Häntä heiluen se odotti peruutus käskyä.

Loppuun vielä päätin kokeilla oikea-vasen juttua ruutu merkkinä olleille pikku ämpäreille. Kyllä siihen juuri kaksi tassua mahtui. Tänään Kipin äly ja vauhti olivat hyvässä tasapainossa ja korvat auki aivan mahtavasti.